Büyükakın sosyal demokratların kalesinde

AKP'nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın bugün CHP’lilerin kalesini ziyaret etti, burada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi

Büyükakın sosyal demokratların kalesinde

AKP’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın, belediye başkan adaylığının açıklanmasıyla birlikte başladığı ziyaretlerini sürdürüyor. Büyükakın bu kapsamda yaptığı ziyaretlere bugün bir yenisini daha ekledi, CHP’lilerin kalesi olarak adlandırılabilecek Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneğini ziyaret etti. CHP’lilerin neredeyse bütün etkinliklerini gerçekleştirdiği yer olan KYÖD’ün başkanlığını da bilindiği üzere CHP’nin İzmit Adayı Avukat Fatma Kaplan Hürriyet’in eski ortağı, aynı zamanda eski il yöneticisi Didem Turan yapıyor. Yine KYÖD’ün yönetiminde de CHP’nin üyeleri ağırlıkta.

Büyükakın bugün yaptığı ziyarette KYÖD’te bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve şunları kaydetti: “Tabi benim için bu kent ayrı önemi olan bir kent. Ben burada doğdum büyüdüm. Ben doğup büyüdüğüm, çocuklarımın yaşayacağı bir şehir olarak görüyorum. Bu şehir bir manada bizim sevdamız. Buranın güzel olması, göğüslerini gere gere biz Kocaeliliyiz demeleri benim için ayrı gurur verici bir durum. Buna bir katkı sağladığım zaman hayatıma anlam katmış olacağım. Kültür olarak da bu kentin yönetsel kültürünü de değiştirirsek, ortak çalışma, katılımcı yönetim konularında daha fazla dönüştürürsek, hep birlikte daha güzel yaparsak, bazı konularda inisiyatifi STK’lara bırakıp onları güçlendirirsek bu kente kalıcı bir hizmet etmiş oluruz.

Geçmişte ortak çalışmalar yaptık, önümüzdeki süreçte de benzer çalışmalar, güzel çalışmalar yapacağımıza eminim. Bu aynı zamanda istişare toplantısı olarak da görülebilir. Asıl yapılması gereken, bir hedef olarak konulması gereken, bu kentte yaşayan insanların mutlu olduğu bir şehir yaratmamız gerekiyor. Bunun herkes tarafından kabul edilmesi gerekir. Siyasi farkına bakılmaksızın , böyle bir vizyonda çalışması gerektiğini düşünüyoruz. Biz bunun en iyi yapacağımızı düşünüyoruz. İnsanların Kocaelili olmaktan mutluluk duyduğu bir yer haline getirirsek, bu kentte önemli hizmetler yapmış olduğumuzu varsayarız.”