Gölcükspor'un deneyimli teknik adam Ali Beykoz yaptığı açıklamada Türk futbolunda art niyetli menajerlerin olduğunu, bu yüzden futbolun kirlendiğini öne sürdü.
DEĞİŞİK BİR DÖNGÜ VAR
Gölcükspor ile bu sezon da nikah tazeleyen başarılı teknik adam Ali Beykoz art niyetli menajerlerin futbolcu transferlerinde olumsuz etkileri olduğunu, kulüpleri çoğu zaman zor durumda bıraktığını belirtti. Beykoz, "Herkesin emeğine saygı duyuyorum, herkesin yaptığı işe de saygı duyuyorum. Her işin zor olduğunu düşünüyorum. İşine saygı duymayanların yaptığı her iş kolaydır, ancak işine saygı duyanlar için her iş zordur. Futbolcuları çok fazla eleştirmek istemiyorum. Ancak toplumda mevcut bulunan çok çirkin bir durum var. En üst seviyedeki yöneticilerle menajerler arasından gidip gelen bir döngü var. Futbolumuz art niyetli menajerler tarafından kirletiliyor." dedi.
FUTBOL YÜZYILLARDIR VAR
Futbol tarihinin çok eski olduğunu vurgulayan Ali Beykoz, "Menajerler kendilerinden -Her şeyi ben aldım, ben yaptım- diye konuşuyorlar. Menajerin birisinde buna şahit olmuştum ben. Ancak futbol 150-200 senedir var olan bir oyun. Menajerler ise 20 senedir falan var. Bizim konuşup anlaştığımız iki futbolcu vardı. İmzaları atacaktık. Ancak menajerleri bizim anlaşma durumumuzu bozdu. Bugün yarın bitecek diye beklediğiniz transferler son anda bu menajerler yüzünden gerçekleşmiyor." ifadelerine yer verdi.