Operasyon başladı... Erdoğan o isimlerin biletini kesti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP teşkilat yönetimi ile bir araya gelerek 81 ilin seçim performansını masaya yatırdı. 10’un üzerinde il başkanı ve bazı ilçe başkanlarıyla yola devam edilmeme kararı alındı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim sürecinde başarısız olan, adaylarla ters düşen ve özellikle parti içi çekişmelere neden teşkilat yönetimleri ile ilgili süreci başlattı. İzmir’de il başkanının istifası ile başlayan süreç, dün seçimi MHP’nin kazandığı Çankırı ve Karaman’la devam etti. Türkiye gazetesinden Yücel Kayaoğlu’nun haberine göre; Ankara ve İstanbul il yönetimleri ile ilgili kararın da bizzat Erdoğan tarafından verileceği belirtildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, önceki gün AKP Teşkilat Başkanlığı yönetimi ile bir araya gelerek seçim sürecinde teşkilatların çalışma performanslarına ilişkin raporu görüştü. AKP kaynakları, görevden almaların sadece seçimlerin kaybedildiği yerlerle ilgili sınırlı kalmayacağını dile getirdi.
ADAYLARLA İLGİLİ YANILDIĞIMIZ YERLER OLDU