Geçen sezon Büyükçekmecespor forması ile Kocaelispor'a rakip olan ve 20.745 taraftar önünde futbol oynayan Hamit Taşkın, nasıl bir camiaya geldiğinin farkında olduğunu ifade ederek, Yeşil Siyahlılara katkı sağlamayı çok istediğini belirtti.
SAHADA BOĞUŞMAYI SEVERİM
Sezon öncesi antrenmanların dikkat çeken isimlerinden birisi olan forvet oyuncusu Hamit Taşkın, Kocaelisporlulara kendisini şu sözlerle tanıttı. "1991 İstanbul Güngören doğumluyum. 18 yaşımda İstanbulspor'da profesyonel oldum. BAL takımlarından Halide Edip Adıvarspor'da şampiyonluk yaşadım. Geçen sezonun devre arasında, şu an Kocaelispor'un başında olan Ergun Ortakcı'nın çalıştırdığı Büyükçekmecespor'a transfer oldum. Daha çok pivot santrafor oynuyorum. İkili mücadelelerde boğuşmayı ve rakip savunmayı yıpratmayı severim. Kanat oyuncularımız eksik olur, bana da görev düşerse bu görevi de tabii ki üstlenirim.
GEÇEN SEZONU UNUTAMAM
Büyükçekmecespor forması ile geçen sezon Kocaelispor'a rakip olan ve İzmit'teki maçın atmosferinden çok etkilendiğini belirten Hamit "Ergun hoca bu sezon beni Kocaelispor'da görmek istediğini söyledi. Yöneticilerimiz de ben de fedakarlıklarımızı yaparak Kocaelispor ile anlaştım. Geçen yıl İzmit'te 1-0 kaybedilen Kocaelispor maçında oynadım. Atmosferden çok etkilenmiştim. Bu sezon rakip değil, Kocaelispor'un futbolcusu olacağım. Nasıl bir camiaya geldiğimin fazlası ile farkındayım." diye konuştu.
EMİN AĞABEYE DE SÖYLEDİM
Hamit, şartların son derece elverişli olduğunu belirtti ve "Geçen sezon Hamza, Kılıç, Murat Başak ağabeylerle bol bol konuşmuştuk. Yine çok sıcak kanlı yaklaşıyorlar. Genç arkadaşlarımıza da biz sevgimizi gösteriyoruz. Ağır antrenmanlar yapıyoruz. Ancak çok iyi dinleniyoruz. Eğer dinlenmemiz iyi olmazsa bir yerden patlak verir ve sakatlık yaşarız. Emin ağabeye de diyorum. Kaldığımız yer ve şartlar 10 numara. Önümüzde hemen saha var. Her şey yolunda. Hazırlık kampına çok iyi girip, sezona çok iyi başlayıp ligi sallamak istiyoruz." ifadelerine yer verdi.