KPSS öncesi önemli açıklama İlçe Nüfus Müdürlükleri…

Kocaeli Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, 7 Ekim 2018’de yapılacak KPSS sınavı için İlçe Nüfus Müdürlükleri pazar günü de mesai yapacak.

KPSS öncesi önemli açıklama İlçe Nüfus Müdürlükleri…

Kocaeli Valiliği, 7 Ekim’de yapılacak KPSS sınavı öncesi nüfus cüzdanını veya TC kimlik kartını kaybeden ve yeniden çıkarmak isteyen adaylar için İlçe Nüfus Müdürlüklerinin Pazar günü de açık olacağını duyurdu.

Valilikten yapılan açıklama şu şekilde;

07 Ekim 2018 tarihinde yapılacak olan Kamu Personeli Seçme Sınavına (2018-KPSS Ortaöğretim) katılacak olan adaylardan nüfus cüzdanını veya TC kimlik kartını kaybeden ve yeniden çıkarmak isteyen adaylar için, İzmit, Gebze, Gölcük, Karamürsel ve Körfez İlçe Nüfus Müdürlüklerinin 07 Ekim 2018 tarihinde Pazar günü saat:07:00 ile 10:00 saatleri arasında açık tutulacaktır.