Kocaelispor sürpriz transfer peşinde

Kocaelispor'un yeni basın sözcüsü Abdülkerim Yılmaz haftalık basın toplantısı düzenleyerek önemli açıklamalarda bulundu.

Kocaelispor sürpriz transfer peşinde

Kocaelispor transferlerinin devam edeceğini ifade eden Yılmaz, "Transferde bir yada iki takviye yapmayı düşünüyoruz. 8 ya da 10 numara rolünde oynayabilecek kariyerle sizin tarifinizle flaş bir transfer olacak.” dedi.

Sözleşmelerinin feshedileceği iddiaları ile gündeme gelen Talha ve Serdar hakkında da açıklamalar yapan Abdülkadir Yılmaz; “Talha ve Serdar’la ilgili durum onların talebiyle ortaya çıkan bir şey. Şu an kendilerine kulüp bakıyorlar ve muhtemelen bizden ayrılacaklar. Çok kısa bir sürede iletilmesinin doğru olmadığı bir yoldan bize ilettiler. Yeni sezon planlamasının içerisinde varlardı. Onunla ilgili gerekli ödemeleri de aldılar. Kamuoyu baskısıyla ilgili de biraz rahatsız olmuş arkadaşlar. Teknik ekibin ve yönetimin onlarla ilgili bir tasarrufu yok.” dedi.

Yılmaz sözlerinin devamında, "Dün akşam yönetim kurulunun tamamına bu durum iletildi. Bunla alakalı toplantıya yarım saat kala da hocayı aramışlar. Bu hoş bir bildirim şekli değildi. Biz de gerekenleri yapıyoruz. Bunun olumsuz dönüşünde de kulüpte onların hak ettiği şekilde gerekeni yapacağız. Artık iyi niyeti, duygusallığı bir kenara bırakıp daha profesyonel adımlar atacağız. Elimizi, kolumuzu bağlayan çok bir şey yok. Güçlü bir yönetimimiz var. Kangren olan kolu keser atarız. Yeni bir kol takarız. Bu gücümüz var." ifadelerini kullandı.