O müdür hakkında soruşturma açıldı!

İzmit İlçe Milli Eğitim’de oğluna, kendi denetleme alanında yer alan SRC kursu açtıran şube müdürü Ali Osman Hasanoğlu hakkında soruşturma başlatıldı. Hasanoğlu’nun soruşturma sonrasında SRC denetiminden el çektirilmesi bekleniyor

O müdür hakkında soruşturma açıldı!

İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde şube müdürü olarak görev yapan Ali Osman Hasanoğlu özel öğretim kapsamına giren tüm öğretim kurumlarının bir nevi denetiminden de sorumlu. Özel öğretim kurumlarındaki öğrencilerin sınav, ücret, burs, diploma, disiplin ve benzeri iş ve işlemlerini yürütmek de onun sorumluluğunda.

Özel öğretimden sorumlu olan ve bu kurumları denetlemekle, sınav yerlerini belirleme ve sınavları yapmakla sorumlu olan Hasanoğlu’nun oğlu, Şirin Sürücü Kurslarına ait Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde Namık Kemal Lisesi yakınında bulunan SRC kurs merkezini satın almıştı. Hakan SRC olarak hizmet vermeye başlayan kurumla ilgili sıkıntılar gazetemizde yer aldı.

Hakan SRC kursunu da Ali Osman Hasanoğlu denetliyor. Oğlunun işlettiği SRC kursucunun denetiminden sorumlu Ali Osman Hasanoğlu ile ilgili haberimiz sonrasında Hasanoğlu hakkında soruşturma başlatıldı. Hasanoğlu’nun soruşturma sonrasında SRC denetiminden el çektirilmesi bekleniyor.