Kocaeli, işgale karşı ses verecek!

Terör devleti İsrail’in Filistin halkına yönelik saldırısı sonrası Türkiye’de ilan edilen 3 günlük yasın yanı sıra protestolar da başladı. Bugün İzmit Anıtpark’ta “İşgale karşı ses ver” sloganı ile bir araya gelecek olan vatandaşlar, İsrail ve destekçisi ABD’yi lanetleyecek

Kocaeli, işgale karşı ses verecek!

Bir devletten çok terör örgütü gibi hareket eden İsrail’in Kudüs protestosunda Filistin halkına yönelik katliamı dünyada tepki çekti. Türkiye, bu saldırılar sonrası ülkede 3 günlük yas ilan etti. Onlarca canın katledildiği ve 2 bine yakın Filistinlinin yaralandığı saldırı sonrası Türkiye’nin farklı köşelerinde olduğu gibi ilimizde de İsrail’e karşı eylem kararı alındı.

İşgale karşı ses ver” sloganı ile sosyal medyada örgütlenen vatandaşlar, bugün saat 14.00’te İzmit Anıtpark’ta bir araya gelerek terör devleti İsrail ve onun destekçisi ABD’yi protesto edecek.

Bu protestolarda ABD’nin İncirlik üssünün kapatılıp, Türkiye’nin İsrail ile olan ticari ilişkilerini askıya alması yönünde çağrı yapılıp yapılmayacağı ise merak konusu.