GTO Başkanı Çiler, Büyükşehir’de kime oy verecek?
Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığında Gebze’nin oyunu nasıl alacaklarının formülünü açıkladı

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve GTO Meclis üyeleri önceki gün Millet ittifakının Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Kaman’ı misafir etti. Kaman GTO’ya yaptığı ziyarette Kocaeli ile ilgili projelerini paylaştı. Görsel sunum eşliğinde yapılan proje tanıtımının ardından Oda Başkanı Nail Çiler, hangi adaya oy vereceklerinin şartını açıkladı. Çiler, yaptığı konuşmada şu sözlere yer verdi: “Kentimizde tüm metropol kentlerinde olduğu gibi bu tip sıkıntılar vardır. Siyasetin başkenti Ankara ise sanayinin başkenti de Gebze'dir. Ancak biz burada en yüksek vergiyi veren ve Türkiye'de 71 ilin toplamı kadar vergi veren bir ilçe olarak halen arzuladığımız hizmeti alamıyoruz, biz görevimizi fazlasıyla yapıyoruz. Ayrıca Gebze'de hafriyat bedeli 6.50 kuruş iken İzmit'te bu rakam 3.50 kuruş ve kim bizim hafriyat bedelimizi bu fiyata indirirse oyumuz onundur” şeklinde konuştu.
Gebze'nin otobandan görüldüğü gibi olmadığını da belirten GTO Başkanı Çiler, “Kentimizin ve Kocaeli'nin vizyonu yüksek projeleri kent ve halk yaşamına uygun planları olan belediye başkanlarına ihtiyacı vardır bu bağlamda gördüğümüz Serdar Bey’in projeleri, markalaşmak adına önemli projelerdir” dedi.