Ünlü’den Hürriyet’e: “Büyükşehir’e Sataşınca Aday Yapılacağını Sanıyor”

İzmit Belediyesi AKP Meclis Üyesi Hayrettin Ünlü, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait bir aracın İzmit Belediyesinin çöp konteynırına çöp atmasına tepki gösteren İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e cevap verdi

Ünlü’den Hürriyet’e: “Büyükşehir’e Sataşınca Aday Yapılacağını Sanıyor”

Kocaeli Büyükşehir ve İzmit Belediyesi AKP Meclis Üyesi Hayrettin Ünlü, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in Büyükşehir Belediyesi hakkında çöp konteynırlarına çöp atması nedeniyle gösterdiği tepkiye karşılık verdi.

Ünlü paylaşımında : “İzmit Belediye Başkanı, Büyükşehir’e sataşınca kendisini Büyükşehir adayı yapacaklarını sanıyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni suçlamak için yayınladığı görüntülerde çöpe çöp atan görevliler dışında birşey yok.

Bu sağlıklı bir davranış değil!

Buna rağmen herkesin gördüğüne değil, anlattıklarına inanmasını bekliyor. Bu sağlıklı bir davranış değil. Fatma Hanım, varsa elinizde ciddi bir görüntü buyrun meydan sizin. Yoksa daha fazla yalanla şu mübarek günlerin huzurunu bozmayın. Şunu da belirtmek isteriz ki, Büyükşehir’in çöp kutularına attığı çöp aslında sizin sokaklardan süpürmediğiniz, toplamadığınız çöplerdir.”dedi.

Kaynak: haber merkezi