Erenkaya’dan, KOTO Meclisi’nde Kocaeli Büyükşehir eleştirisi!
KOTO Meclis Üyesi Yusuf Erenkaya, 8 yıldır kapalı olan Real ve Carrefour alanlarını gündeme getirdi. MİA ve Fuar alanı üzerinden Kocaeli Büyükşehir’i eleştirdi

Kocaeli Ticaret Odası Meclisi bugün gerçekleştirildi. Gündem dışı söz alan KOTO Meclis Üyesi Yusuf Erenkaya, İzmit’teki sorun ve eksikleri konuştu. Erenkaya, “Real ve Carrefour alanı ne olacak hala belli değil. Lütfen bu konuda kamuoyu oluşturulması gerektiğine inanıyorum. 8 yıldır kapalı. Buralarda onlarca esnaf ve yüzlerce çalışan vardı. Diğer yandan eskiden Büyükşehir gelirdi istişare ederdik. Bugün Kocaeli Fuar alanı ne olacak vatandaş soruyor cevap veremiyoruz. Ne olacağını bilen yok” dedi.
MİA ve Fuar eleştirisi
Erenkaya, “MİA dediler, KOTO terasından bakıyoruz. Hal alanı ne ılacak belli değil. Kocaeli Fuarı’na dönecek olursak, oradaki esnaflar aforoz edildi. Ne yapılması gerekiyorsa bizim de fikrimiz alınmalı. Bizler de seçilmiş ticaret erbablarıyız” ifadelerini kullandı.
Bulut cevap verdi
KOTO Başkanı Necmi Bulut, “Yusuf arkadaşımızı yadırgamıyorum. Biz Büyükşehir dahil tüm belediyeler ve diğer kamu kurumları ile ilişkilerimiz var. Hiçbir kapıda reddedilemedik. Eğer bireysel sıkıntın varsa yanında dururuz ama genele yaymak doğru değil. Real ve Carrefour alanıyla ilgili daha önce girişimler yaptık. Özel yerler olduğu için sonuç alamadık. Fuar alanımız ise Millet Bahçesi oluyor” dedi.
Değerli Kocaeli Barış Gazetesi okurları,
Kocaeli Barış Gazetesi ekibi olarak Türkiye'de ve dünyada yaşanan, haber değeri taşıyan gelişmeleri sizlere en hızlı, tarafsız ve kapsamlı şekilde sunmak için çalışıyoruz. Bu süreçte sunduğumuz haberlerle ilgili eleştiri, görüş ve yorumlarınız bizim için çok değerli. Ancak, karşılıklı saygı ve hukuka uygunluk çerçevesinde, daha sağlıklı bir tartışma ortamı oluşturmak adına yorum platformumuzda uyguladığımız bazı kurallarımız bulunmaktadır.
Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (diğer okurlara yönelik olanlar da dahil) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık içermesi durumunda, yorum editörlerimiz bu yorumları onaylamayacak ve silecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar arasında aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemleri de yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur, bu nedenle bu tür yorumlar da Kocaeli Barış Gazetesi sayfalarında yer almayacaktır.
Ayrıca, Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu kanıtlanamayan iddia, itham ve karalama içeren, halkı kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.
Markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmaz ve silinir. Aynı şekilde, bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmaz ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Diğer web sitelerinden alınan bağlantılar Kocaeli Barış Gazetesi yorum alanında paylaşılamaz.
Kocaeli Barış Gazetesi yorum alanında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan kullanıcıya aittir, Kocaeli Barış Gazetesi bu sorumluluğu üstlenmez.
Kocaeli Barış Gazetesi'de yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yer alan Kullanım Koşulları'nı ve Gizlilik Sözleşmesi'ni okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Kurallarımıza uygun şekilde saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun yorumlarınız için teşekkür ederiz.