Kamu emekçilerinden İzmit’te eylem

Kamu emekçileri sendikalarının öncülüğünde bugün kamu çalışanları iş bıraktı. İzmit’te yürüyüş yapılıp basın açıklaması gerçekleştirildi

Kamu emekçilerinden İzmit’te eylem

Kamu Emekçileri Sendikası Konfederasyonu (KESK), Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonu (BASK), Askeri İş Yerlerinde Görevli Kamu Çalışanları Sendikası (ASİM-SEN) ve Birleşik Kamu İşgörenleri Sendikaları Konfederasyonu’nun (BİRLEŞİK KAMU-İŞ) aldığı karar doğrultusunda kamu emekçileri bugün iş bıraktı. İzmit Yürüyüş Yolu’ndan yürüyüşle başlayan eylem kapsamında Sabri Yalım Parkı’nda basın açıklaması gerçekleştirildi.

Kamu emekçilerinden İzmit’te eylem

Ellerinde pankartlarla sloganlar eşliğinde yürüyen kamu emekçileri, “İnsanca yaşanabilir bir ücret ve adil bir gelir dağılımı” istedi. Kamu emekçilerinin bu eylemine siyasetçiler ve çeşitli STK’ler de destek verdi.

Kamu emekçilerinden İzmit’te eylem

Kaynak: Haber merkezi