Milyonların gözü bu toplantıda olacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak olan kabine toplantısında en düşük emekli maaşının artırılmasına ilişkin düzenlemenin değerlendirmesinin yapılması bekleniyor

Milyonların gözü bu toplantıda olacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak olan kabine toplantısında en düşük emekli maaşının artırılmasına ilişkin düzenlemenin değerlendirmesinin yapılması bekleniyor. Cumhurbaşkanlığı kabinesi yılın ilk toplantısını gerçekleştirecek. Beştepe'de yapılacak toplantının ana gündem başlığının ekonomi olması bekleniyor.

Düzenleme beklentisi sürüyor

Yıllık enflasyonun belirlenmesinin ardından memur ve memur emeklilerine yüzde 11,54, SSK BağKur emeklilerine de yüzde 15,75'lik maaş artışı yapılmıştı. Ancak en 12 bin 500 lira olan en düşük emekli maaşı için de bir düzenleme beklentisi sürüyor.

Kaynak: NTV