Doğu Kışla’daki Cumartesi Pazarı’na gidecek olanlar dikkat! Yer bulunmuyor, mutlaka yanınızda olmalı!

İzmit Doğu Kışla’da bugün kurulan Cumartesi Pazarı’na gidecek olanlar dikkat! Sağanak yağmurun gün boyu süreceği Kocaeli’de, vatandaş yağmur dinlemedi, pazara akın etti. Pazarın etrafında ve caddelerde park edecek yer bulunmuyor. Vatandaşların, pazara gelirken yanında mutlaka şemsiye bulundurması gerekiyor

Kocaeli’nin İzmit ilçesi Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde yer alan Doğu Kışla Kapalı Pazar alanında her hafta perşembe ve cumartesi günleri semt pazarı kuruluyor. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği pazara özel araçlarıyla gelen vatandaşlar, park edecek yer bulmakta güçlük çekerken pazara toplu taşıma ile gelen vatandaşlar ise otobüs duraklarında uzun kuyruklar oluşturuyor. Sağanak yağmurun olduğu günlerde pazara toplu taşıma ya da yürüyerek gelen vatandaşlar, zor anlar yaşarken özel araçlarıyla gelen vatandaşlar ise Rafet Karacan Bulvarı’nın sağ şeritlerini dolduruyor. Trafik polisleri, pazarın kurulduğu günlerde buralara park eden vatandaşlara hiçbir uyarı yapmasa da kimi vatandaşlar, e-devletlerine baktığında buraya park ettikleri için gelen cezalarla karşılaşıp, büyük şaşkınlık yaşayabiliyor.


Doğu Kışla’daki Cumartesi Pazarı’na gidecek olanlar dikkat! Yer bulunmuyor, mutlaka yanınızda olmalı!

Park edecek yer yok

İzmit Doğu Kışla’da bugün cumartesi pazarı var. Vatandaşlar, sabah saatlerinden bu yana pazara akın ediyor. Yağmur nedeniyle pazarın boş olacağını düşünen ve araçlarını park edecek yer bulabileceklerini sananlar dikkat! Hem pazarın önündeki otopark alanı hem de Rafet Karacan Bulvar, ayrıca Yüce Rıfat Sokak ve diğer sokaklarda araç park edecek yer kalmamış durumda. Ara ara etkili olan kuvvetli sağanak, pazara ilgili düşürmüş değil. Özel araçlarıyla gelenler de toplu taşımayla gelenler de yanlarında mutlaka şemsiye taşımalı. Çünkü yağmur, gün boyu aynı kuvvette devam edecek.

Kaynak: Haber Merkezi