Antalyaspor kale arkasını komple ayırıyor
Kocaelispor’un Türkiye Kupası kurasını çeken yönetim kurulu üyesi Orhan Dönmez, “Güzel bir kura çektiğimize inanıyorum. Bu 3 maçtan da güzel sonuçlar alıp, çeyrek finale yükselmek istiyoruz. Biz Anadolu beyi kupa beyiyiz. Kupada her zaman iddalı olduk, yine iddalıyız” dedi.

Kocaelispor’un Türkiye Kupası kurasını çeken yönetim kurulu üyesi Orhan Dönmez, “Güzel bir kura çektiğimize inanıyorum. Bu 3 maçtan da güzel sonuçlar alıp, çeyrek finale yükselmek istiyoruz. Biz Anadolu beyi kupa beyiyiz. Kupada her zaman iddalı olduk, yine iddalıyız” dedi.

Dost Antalyaspor'da mutlu
Kura çekimi sonrası Antalyaspor As Başkanı Levent Ördek ile yan yana gelen Dönmez, “Yıllar sonra kardeş takımımız ile bir araya gelecek olmaktan mutluluk duyuyoruz” derken, Levent Ördek ise, “Taraftarımız kardeş takımımızın şehrimize geleceği için çok mutlu. Şimdiden aramaya başladılar. Kale arkası tribününü komple Kocaelispor’a vermeyi düşünüyoruz. Gerekirse yan yana da izleriz” dedi.
Kaynak: HABER MERKEZİ
Değerli Kocaeli Barış Gazetesi okurları,
Kocaeli Barış Gazetesi ekibi olarak Türkiye'de ve dünyada yaşanan, haber değeri taşıyan gelişmeleri sizlere en hızlı, tarafsız ve kapsamlı şekilde sunmak için çalışıyoruz. Bu süreçte sunduğumuz haberlerle ilgili eleştiri, görüş ve yorumlarınız bizim için çok değerli. Ancak, karşılıklı saygı ve hukuka uygunluk çerçevesinde, daha sağlıklı bir tartışma ortamı oluşturmak adına yorum platformumuzda uyguladığımız bazı kurallarımız bulunmaktadır.
Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (diğer okurlara yönelik olanlar da dahil) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık içermesi durumunda, yorum editörlerimiz bu yorumları onaylamayacak ve silecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar arasında aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemleri de yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur, bu nedenle bu tür yorumlar da Kocaeli Barış Gazetesi sayfalarında yer almayacaktır.
Ayrıca, Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu kanıtlanamayan iddia, itham ve karalama içeren, halkı kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.
Markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmaz ve silinir. Aynı şekilde, bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmaz ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Diğer web sitelerinden alınan bağlantılar Kocaeli Barış Gazetesi yorum alanında paylaşılamaz.
Kocaeli Barış Gazetesi yorum alanında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan kullanıcıya aittir, Kocaeli Barış Gazetesi bu sorumluluğu üstlenmez.
Kocaeli Barış Gazetesi'de yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yer alan Kullanım Koşulları'nı ve Gizlilik Sözleşmesi'ni okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Kurallarımıza uygun şekilde saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun yorumlarınız için teşekkür ederiz.