Kocaeli’de de devam eden Birleşik Metal grevlerine 60 gün yasaklama!
Birleşik Metal-İş Sendikası’nın örgütlü olduğu 10 iş yerinde alınan grev kararları için Cumhurbaşkanı Erdoğan 60 gün erteleme kararı yayınladı. Kocaeli’deki fabrikalarda grevler başlamıştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Metal-İş Sendikası’nın toplu iş sözleşmelerinde sonuç alamaması üzerine 10 fabrikada aldığı grev kararına ertelemesine karar verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete’de yayınlanan karara gerekçe olarak “Milli güvenliği bozucu nitelikte görüldüğü” ibaresinin olması dikkat çekti.
Kocaeli’de üç fabrikada grev var
Kocaeli’de de 3 fabrikada grev başlamıştı. Gebze’deki Hitachi Enerji, Grid Solutions ve Çayırova’daki Schneider Elektrik’te grev devam ediyor. Bu karar sonrası metal işçilerinin grevi sonlandırıp sonlandırmayacağı merak ediliyor.
İşte Cumhurbaşkanı kararıyla grevi ertelenen fabrikalar:

Değerli Kocaeli Barış Gazetesi okurları,
Kocaeli Barış Gazetesi ekibi olarak Türkiye'de ve dünyada yaşanan, haber değeri taşıyan gelişmeleri sizlere en hızlı, tarafsız ve kapsamlı şekilde sunmak için çalışıyoruz. Bu süreçte sunduğumuz haberlerle ilgili eleştiri, görüş ve yorumlarınız bizim için çok değerli. Ancak, karşılıklı saygı ve hukuka uygunluk çerçevesinde, daha sağlıklı bir tartışma ortamı oluşturmak adına yorum platformumuzda uyguladığımız bazı kurallarımız bulunmaktadır.
Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (diğer okurlara yönelik olanlar da dahil) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık içermesi durumunda, yorum editörlerimiz bu yorumları onaylamayacak ve silecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar arasında aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemleri de yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur, bu nedenle bu tür yorumlar da Kocaeli Barış Gazetesi sayfalarında yer almayacaktır.
Ayrıca, Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu kanıtlanamayan iddia, itham ve karalama içeren, halkı kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.
Markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmaz ve silinir. Aynı şekilde, bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmaz ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Diğer web sitelerinden alınan bağlantılar Kocaeli Barış Gazetesi yorum alanında paylaşılamaz.
Kocaeli Barış Gazetesi yorum alanında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan kullanıcıya aittir, Kocaeli Barış Gazetesi bu sorumluluğu üstlenmez.
Kocaeli Barış Gazetesi'de yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yer alan Kullanım Koşulları'nı ve Gizlilik Sözleşmesi'ni okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Kurallarımıza uygun şekilde saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun yorumlarınız için teşekkür ederiz.