Gazeteci Ünal Cankurt'un mutlu günü
Kandıra’nın Sesi Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ünal Cankurt'un oğlu Talha Cankurt, Rümeysa Dinç ile evlendi.

Kandıra’nın Sesi Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ünal Cankurt ve Beyhan Cankurt’un Makine Mühendisi oğlu Talha Cankurt, merhum Asiye ve Mehmet Dinç çiftinin kızları, Kandıra belediyesi personeli Rümeysa Dinç ile evlendi. Nikâh töreni, Kandıra Namazgah Kültür Merkezi'nde düzenlendi. Törene iş ve siyaset dünyasından birçok isim katılarak, Cankurt ve Dinç ailelerinin bu mutlu anına tanıklık etti.

Bol şahitli nikâh
Genç çiftin nikâhını Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez, Sağlık eski Bakanı M. Kazım Dinç, İYİ Parti Kocaeli Milletveki Lütfü Türkan,
AKP MKYK Üyesi Davut Coşkun Şiviloğlu,
Yeniden Refah Partisi Genel başkan başdanışmanı ve MKYK üyesi Mehmet Aras, AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Selim Çoban,
İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Av. Mehmet Kamil Şirin,
Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan, Şerife Özdil Gürsoy, Saliha Nur Güzelyurt
şahitler arasında yer aldı.

Evlilik cüzdanını sağlık eski bakanı dinç teslim etti
Nikâhın ardından genç çiftin evlilik cüzdanını Sağlık eski bakanı Kazım Dinç teslim etti. Aile olmanın çok önemli bir kurum olduğunu söyleyen Bakan Dinç, “Aile olmak denince benim aklıma sevgi, saygı, merhamet, vicdan ve paylaşmak geliyor. Bunu en güzel şekilde başaracağınıza inanıyorum ve evlilik cüzdanını arandığı zaman rahat şekilde bulabilecek tek kişi olan gelinimize takdim ediyorum. Hayatın zor yollarında birlikte yürümenizi tavsiye ederek sizleri yürekten kutluyorum” dedi.

Mutlu son
Bir ömür mutluluğa ‘evet’ diyen Rümeysa ve Talha çiftinin heyecanları ise görülmeye değerdi. Genç çifti bu mutlu günlerinde aile dostları ve akrabaları da yalnız bırakmadı. Katılımın oldukça yoğun olduğu nikâh töreninde genç çift takı yağmuruna tutuldu. Evlatlarının mürvetini görmenin mutluluğunu yaşayan Cankurt ve Dinç aileleri de bu mutlu günlerine ortak olan herkese teşekkür etti.




Kaynak: Haber merkezi