İzmit Belediyesi kirliliğe çözüm arıyor

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde çöplerin belirli saatler dışında konulmasının yarattığı görüntü kirliliği ve koku sorunlarına çözüm arayışı devam ediyor.

İzmit Belediyesi kirliliğe çözüm arıyor

İzmit Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü tarafından çöp atma saatlerine düzenleme yapıldı.

Son dönemde artan şikayetler üzerine harekete geçen İzmit Belediyesi, özellikle Fethiye, İstiklal, Abdurahman Yüksel ve Cumhuriyet caddelerinde oluşan sorunlara çözüm getirmek için yeni düzenlemeler yaptı.

Yapılan açıklama şu şekilde:

“ÇÖP ALIM SAATLERİ

Fethiye caddesi, İstiklal caddesi , Abdurahman Yüksel caddesi, Cumhuriyet caddesi sabah 09:00 kadar

Akşam 21:00’den sonra çöplerinizi çıkartmanız gerekmektedir. SAAT 09:00-21:00 arası çöp çıkarmak YASAKTIR .

GERİ DÖNÜŞÜM AMBALAJ ATIKLARI HAKKINDA
Fethiye caddesi, İstiklal caddesi , Abdurahman Yüksel caddesi, Cumhuriyet caddesi SABAH 11.00 kadar ambalaj atıklarının çıkartılması gerekmektedir Saat 11:00 dan sonra atıkların çıkartılması kesinlikle yasaktır. (PAZAR HARİÇ)KURALLARA UYMAYANLAR HAKKINDA IZMIT BELEDİYESİ TARAFINDAN YASAL İŞLEM UYGULANACAKTIR”

Kaynak: HABER MERKEZİ