AKP'de emekli maaşlarına zam için toplantı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, AKP Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş ve AKP Grup Başkanı Abdullah Güler, yarın emekli maaşlarını görüşmek üzere bir araya gelecek.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, AKP Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş ve AKP Grup Başkanı Abdullah Güler, emekli maaşlarına zam yapılmasına ilişkin bir araya gelecek. AKP yetkilisi, emekli maaşları konusunda henüz bir rakamın belli olmadığını söyleyerek, seyyanen zamzın zor olduğunu fakat tamamlayıcı bir rakamın olabileceğini ifade etti. Yetkili, sadece en düşük emekli maaşı olan 10 bin TL ile ilgili bir çalışma yapılacağını belirtti.
10 bin TL emekli aylığı alanla ilişkin yeni gelişme yaşandı. Toplantı yarın 15.30’da yapılacağı bildirildi. 10 bin TL emekli aylığı alanlara ilişkin toplantıya Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Hazine ve Maliye Balkanı Mehmet Şimşek, AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ve AKP Grup Başkanı Abdullah Güler katılacak.di.
Kaynak: İHA