Sanat akademisi öğrencilerinden renkli görüntüler
İzmit Belediyesi Sanat Akademisi Müzik Bölümü yıl sonu gösterisi renkli görüntülere sahne oldu.

Başkan Fatma Kaplan Hürriyet tarafından kente kazandırılan İzmit Belediyesi Sanat Akademisi Müzik Bölümünde yıl sonu gösterisi gerçekleştirildi. İzmit Dernekler Yerleşkesi’nde düzenlenen programa Başkan Yardımcısı Yaşar Kardaş, birim müdürleri ve aileler katıldı. Öğrencilerin sergiledikleri performanslar büyük alkış aldı.
"Gurur duyuyoruz"
Programda konuşan İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Yaşar Kardaş, "Başkanımız bugün burada olmayı çok isterdi fakat toplantısı nedeniyle ne yazık ki katılamadı. İzmit Belediyesi olarak sanata ve sanatın her alanına verdiğimiz değeri bir kez daha göstermekten dolayı gurur duyuyoruz. Sanat, toplumumuzun ruhunu besleyen önemli bir unsurdur. O yüzden sanatın her alanında erişim ve eğitim imkanı sağlamak bizim için hayati öneme sahiptir. Ekim 2021’de kentimize kazandırdığımız İzmit Belediyesi Sanat Akademisi 400 öğrenciye akademik alanda müzik eğitimi vermiştir. Sanat akademisinden mezun olan 7 öğrencimiz konservatuar ve güzel sanatlar eğitim bölümlerini kazanmıştır. Bu gençlerimiz geleceğin akademisyenleri ve sanatçıları olarak bizleri gururlandırmaya devam edecektir. Siz ailelerimizin desteği olmadan bunlar başarılamazdı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.Program sonunda öğrencilere başarı sertifikaları teslim edildi.
Kaynak: İHA
Değerli Kocaeli Barış Gazetesi okurları,
Kocaeli Barış Gazetesi ekibi olarak Türkiye'de ve dünyada yaşanan, haber değeri taşıyan gelişmeleri sizlere en hızlı, tarafsız ve kapsamlı şekilde sunmak için çalışıyoruz. Bu süreçte sunduğumuz haberlerle ilgili eleştiri, görüş ve yorumlarınız bizim için çok değerli. Ancak, karşılıklı saygı ve hukuka uygunluk çerçevesinde, daha sağlıklı bir tartışma ortamı oluşturmak adına yorum platformumuzda uyguladığımız bazı kurallarımız bulunmaktadır.
Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (diğer okurlara yönelik olanlar da dahil) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık içermesi durumunda, yorum editörlerimiz bu yorumları onaylamayacak ve silecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar arasında aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemleri de yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur, bu nedenle bu tür yorumlar da Kocaeli Barış Gazetesi sayfalarında yer almayacaktır.
Ayrıca, Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu kanıtlanamayan iddia, itham ve karalama içeren, halkı kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.
Markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmaz ve silinir. Aynı şekilde, bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmaz ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Diğer web sitelerinden alınan bağlantılar Kocaeli Barış Gazetesi yorum alanında paylaşılamaz.
Kocaeli Barış Gazetesi yorum alanında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan kullanıcıya aittir, Kocaeli Barış Gazetesi bu sorumluluğu üstlenmez.
Kocaeli Barış Gazetesi'de yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yer alan Kullanım Koşulları'nı ve Gizlilik Sözleşmesi'ni okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Kurallarımıza uygun şekilde saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun yorumlarınız için teşekkür ederiz.