AKP kampına girişler başladı
AKP'nin çalışmalarının ve yerel seçim sonuçlarının değerlendirileceği 31. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için partililer Kızılcahamam’a gelmeye başladı

AKP’nin 31. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, yarın Kızılcahamam’da başlıyor. AKP kampı için partililer Kızılcahamam’a gelmeye başladı. Kızılcahamam’ın girişi AKP ve Türk bayrakları ile donatılırken, kamp alanında ise güvenlik önlemlerinin üst seviyede olduğu görüldü. Otel girişine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile annesi Tenzile Erdoğan'ın olduğu fotoğraf konularak, “Yiğit Analar, Yiğit Evlatlar Doğurur, Sayın Cumhurbaşkanımız Hoş Geldiniz” yazılı pankartlar asıldığı görüldü. AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin basın çadırını ziyaret ederek, basın mensuplarıyla sohbet etti.
TOPLANTI CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN AÇILIŞ KONUŞMASIYLA BAŞLAYACAK
AKP kampı, 1 Haziran Cumartesi günü Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılış konuşmasıyla başlayacak. Daha sonra AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala'nın moderatörlüğünde genel merkez çalışmalarına ilişkin oturum yapılacak. Oturumda AKP Genel Başkan Yardımcıları Yusuf Ziya Yılmaz, Ali İhsan Yavuz ve Erkan Kandemir, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonuçlarına ilişkin sunum yapacak. Daha sonra AKP TBMM Grup Başkanı Abdullah Güler'in başkanlığındaki oturumda, grup başkanvekilleri ve grup yönetim kurulu üyeleri partinin Meclis çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi verecek.
KAMPTA CUMHURBAŞKANLIĞI KABİNESİ ÜYELERİ SUNUM YAPACAK
İstişare ve değerlendirme kampında seçim değerlendirmesi, genel merkez ve Meclis çalışmalarının yanı sıra eğitim, ekonomi, enerji, tarım, adalet, güvenlik ve dış politika konuları da görüşülecek. Bu kapsamda Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı sunumlar gerçekleştirecek.
AKP’nin 31. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, 2 Haziran Pazar günü yapılacak genel istişare ve değerlendirmenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kapanış konuşmasıyla sona erecek. Kampa AKP Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Merkez Disiplin Kurulu, Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu, Siyasi Erdem ve Etik Kurulu ve kurucular kurulu üyeleri ile milletvekilleri, Genel Merkez Kadın ve Gençlik Kolları MKYK üyeleri, birim başkan yardımcıları ile bakanlar ve bakan yardımcıları katılacak.
Kaynak: İHA