Kemal Kahraman şikâyetin faturasını mal sahibine kesti
Gölcük Selimiye Mahallesi 109 Ada 21 Parselin sahibinin izni olmadan hayvan pazarı yapmak için beton atıldığı iddia edildi. Hisse sahibi Özlem Zorlu konuyu Gölcük Belediyesine şikayet ettiklerini ancak kendilerini önce Zabıta Müdürlüğüne sonra Yapı Denetim Müdürlüğüne sevk ederek zaman kazanıldığını hayvan pazarının kurulmaya devam edildiğini söylemişti. Gazetemizde çıkan haberin ardından Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman devreye girerek faturayı mal sahibine kesti

Kurban bayramına kısa bir süre kala Gölcük Selimiye Mahallesi 109 Ada 21 Parsel üzerine hayvan pazarı kurulmuş ancak hisse sahibi Özlem Zorlu, kendisinin bilgisi dahilinde olmadan parselin üzerine beton atıldığını iddia etmişti. Konuyla ilgili Gölcük Belediyesine şikayette bulunan Zorlu gazetemize açıklamalarda bulunarak toprağın 4 hisse sahibinin olduğunu, Gölcük Belediyesindeki şikayetinden bir sonuç alamadığını ve encümeni atlattıktan sonra verilecek 20 gün boşaltma izninde kurban satışının bitecek olduğunu söyledi. Bu konuyu haberleştirmemizin ardından hayvan pazarının kaldırıldığı ve ceza kesildiği bilgisine ulaşmıştık. Ancak olaya Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman’ın karışmasıyla işin rengi değişti.
ŞİKAYETİN BEDELİ 90 BİN TL
Edinilen bilgilere Hayvan pazarına tutanak tutulmasına rağmen “Hayvanlar var nasıl kaldıralım” cevabını alan mal sahibi gelen 90 bin TL’lik cezayla şok yaşadı. Kahraman’ın şikâyetin faturasını kendilerine kesilmesini Zabıta Müdürü Erdinç Yazıcı’ya bildirdiğini gazetemize ifade eden mal sahibi Kahraman’ın Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in haberi olmadan bu konuyu kapatmaya çalıştığını iddia etti. 15 gün yıkım süresi verildiği için kurban satışının da biteceğini ve daha sonra yıkım olacağını söyleyen mal sahibi yaşadığı hukuksuzluk nedeniyle isyan etti.
Değerli Kocaeli Barış Gazetesi okurları,
Kocaeli Barış Gazetesi ekibi olarak Türkiye'de ve dünyada yaşanan, haber değeri taşıyan gelişmeleri sizlere en hızlı, tarafsız ve kapsamlı şekilde sunmak için çalışıyoruz. Bu süreçte sunduğumuz haberlerle ilgili eleştiri, görüş ve yorumlarınız bizim için çok değerli. Ancak, karşılıklı saygı ve hukuka uygunluk çerçevesinde, daha sağlıklı bir tartışma ortamı oluşturmak adına yorum platformumuzda uyguladığımız bazı kurallarımız bulunmaktadır.
Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (diğer okurlara yönelik olanlar da dahil) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık içermesi durumunda, yorum editörlerimiz bu yorumları onaylamayacak ve silecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar arasında aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemleri de yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur, bu nedenle bu tür yorumlar da Kocaeli Barış Gazetesi sayfalarında yer almayacaktır.
Ayrıca, Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu kanıtlanamayan iddia, itham ve karalama içeren, halkı kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.
Markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmaz ve silinir. Aynı şekilde, bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmaz ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Diğer web sitelerinden alınan bağlantılar Kocaeli Barış Gazetesi yorum alanında paylaşılamaz.
Kocaeli Barış Gazetesi yorum alanında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan kullanıcıya aittir, Kocaeli Barış Gazetesi bu sorumluluğu üstlenmez.
Kocaeli Barış Gazetesi'de yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yer alan Kullanım Koşulları'nı ve Gizlilik Sözleşmesi'ni okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Kurallarımıza uygun şekilde saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun yorumlarınız için teşekkür ederiz.