Büyükşehir: Çalışma arkadaşlarımız darp edilmiştir
Kocaeli Şehir Hastanesi'nin etrafının düzenlenmesi sırasında iki belediyenin çalışanları karşı karşıya gelmişti. Yaşananlar üzerine Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden “Yorumsuz!” başlığı ile yapılan açıklamada “Çalışma arkadaşlarımız, İzmit Belediyesi ekiplerinin engellemesi ile karşılaşmış ve çıkan arbedede çalışma arkadaşlarımız darp edilmiştir” denildi
Bugün İzmit Belediyesi ekipleri, şehir yanında bulunan ve Tavşantepe Mahallesi'nde kalan sokağın asfalt çalışması için bölgeye gitti. Bu sırada aynı sokakta çalışma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile İzmit Belediyesi çalışları karşı karşıya geldi. İki grup arasında yaşanan kavganın ardından İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet bölgeye geldi.
Olayın ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden “Yorumsuz!” başlığı ile yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
YORUMSUZ!
İzmit Belediyesi’nin değil Şehir Hastahanesi sorumluluğunda olan alana, Şehir Hastanesi Yönetiminin daveti ile vatandaşların ulaşım kolaylığını sağlayacak kapı düzenlemesini yapmak üzere gitmiş olan çalışma arkadaşlarımız, İzmit Belediyesi ekiplerinin engellemesi ile karşılaşmış ve çıkan arbedede çalışma arkadaşlarımız darp edilmiştir.
Takdir halkımızındır.