İzmit’te CHP, Kartepe’de AKP’ye destek!

Genel Başkanlığını Ahmet Davutoğlu’nun yaptığı Gelecek Partisinde kafalar bir hayli karışık. İzmit’te Fatma Kaplan Hürriyet’in tekrar seçilmesi için koşturan partililer, Kartepe’de AKP’nin adayı Mustafa Kocaman’a desteklerini açıkladılar

İzmit’te CHP, Kartepe’de AKP’ye destek!

Geçtiğimiz yıl Millet İttifakıyla hareket eden Gelecek Partisi, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde çok değişik bir strateji izliyor. Her ilde ve ilçede Cumhur İttifakı, Millet İttifakı fark etmeksizin kazanacak adaya yanaşan Gelecek Partililer, Kocaeli’de de kafaları karıştırdı. İzmit’te mevcut başkan ve CHP’nin adayı Fatma Kaplan Hürriyet için koşturan partililer, Kartepe’de de mevcut başkan AKP’li Mustafa Kocaman’ı destekleme kararı aldı. Gelecek Partisi Kartepe İlçe Başkanı Emel Oruç ve yönetiminden Başkan Kocaman’a destek geldi.

İzmit’te CHP, Kartepe’de AKP’ye destek!

“HİZMETTE AYRIM GÖZETMEDİ”

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Başkan Kocaman, Uzuntarla Mahallesi’nde BBP İlçe Başkanı Ali Oktay ile birlikte Gelecek Partisi Kartepe İlçe Başkanı Emel Oruç, yönetim kurulu ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Ziyarette konuşan Gelecek Partisi İlçe Başkanı Emel Oruç, “Kartepe Belediye Başkanımızı davet ettik. 20 gün önce belediye başkanımıza ilçe başkanlığı olarak desteğimizi açıkladık. Bunu gerçekten hak etti. Hiçbir zaman ayrıştırıcı bir siyaset yapmadı. Hizmetlerini ayrım gözetmeden yaptığı için destek veriyoruz” dedi.

İzmit’te CHP, Kartepe’de AKP’ye destek!

“YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK”

Kendisine gösterilen desteğe teşekkür eden Belediye Başkanı Mustafa Kocaman ise, “ Yeni dönemde de yatırımlarımız hız kesmeden devam edecek. Eşme-Uzuntarla Doğa Yürüyüş Parkuru ve Gölpark projesini Kocaeli Büyükşehir Belediyemizle birlikte yapacağız. Eşme sahilinden başlayacak olan proje Uzuntarla Seka Kamp alanına kadar devam edecek. Kartepe Devlet Hastanesi ve Kocaeli Adliyesi’nin yapım çalışması devam ediyor” ifadelerini kullandı.