Aydal Kocaeli’nin sorunlarını öğrenmek için heyet yollamış
Bir dizi ziyaret için ilimize gelen YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın katıldığı aday tanıtım programında konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doğan Aydal Kocaeli’nin sorunlarını öğrenmek için heyet yolladığını söyledi

Yeniden Refah Partisi ( YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan Kocaeli’ye gelerek bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Son olarak Antikkapı’da düzenlenen aday tanıtım programı gerçekleştirildi. Programda sözü alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doğan Aydal şunları söyledi: “Bize sordular Kocaeli’nde ne yapacaksınız nasıl bir hazırlığınız var diye. Biz Kocaeli’ye dün hazırlanmadık. Biz Türkiye’ye hazırlanırken kitapçık hazırladık, Kocaeli’ye 100 sayfa ayırdık. Bir doçent bir iş adamından kurulu heyeti göndererek şikayetleri, ne yapabilirizi araştırdık. Biz Kocaeli’yi biliyoruz kitapçığı yayınladık.
5 KURUŞLUK DEĞERİ YOKTUR
Hangi aday hangi televizyonda arzu ederse hodri meydan. 5 yıl içinde yapacaklarımızı yazdık. Siz 50 proje yazabilirsiniz, yapmadıktan sonra 5 kuruşluk değeri yoktur. Siz yol ev yapamazsanız, marina yapacağım deyip yapamazsanız, Körfez’i temizleyeceğim deyip temizleyemezseniz, projelerinizin 5 kuruşluk değeri yoktur. Burası bir deprem bölgesi biz sizin binalarınızı kurtaramayız ama acil deprem uyarı istasyonu ile inşallah canınızı kurtaracağız.
TOPAL ÖRDEK YAPAMAYACAK
Bu kentin en büyük sıkıntısı ulaşım sıkıntısı. Yerel idare bunu çözemiyorsa sizin 2 saatinizi çalmış olur. Tokyo gibi, Los Angeles gibi şehirlerde uygulanan çok başarılı bir teknik getirdik. Monoray sistemi. Metro yapmanın 4’te 1 süresinde yapılıyor. Maliyeti 3’te 1 fiyatına biz projeyi hazırladık kuruşuna kadar değeri biliyoruz belediye kaynaklarıyla yapacağız. Yani kimse bizi topal ördek yapamayacak. Zehir soluduğunuz havayı değiştireceğiz.
Değerli Kocaeli Barış Gazetesi okurları,
Kocaeli Barış Gazetesi ekibi olarak Türkiye'de ve dünyada yaşanan, haber değeri taşıyan gelişmeleri sizlere en hızlı, tarafsız ve kapsamlı şekilde sunmak için çalışıyoruz. Bu süreçte sunduğumuz haberlerle ilgili eleştiri, görüş ve yorumlarınız bizim için çok değerli. Ancak, karşılıklı saygı ve hukuka uygunluk çerçevesinde, daha sağlıklı bir tartışma ortamı oluşturmak adına yorum platformumuzda uyguladığımız bazı kurallarımız bulunmaktadır.
Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (diğer okurlara yönelik olanlar da dahil) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık içermesi durumunda, yorum editörlerimiz bu yorumları onaylamayacak ve silecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar arasında aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemleri de yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur, bu nedenle bu tür yorumlar da Kocaeli Barış Gazetesi sayfalarında yer almayacaktır.
Ayrıca, Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu kanıtlanamayan iddia, itham ve karalama içeren, halkı kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.
Markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmaz ve silinir. Aynı şekilde, bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmaz ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Diğer web sitelerinden alınan bağlantılar Kocaeli Barış Gazetesi yorum alanında paylaşılamaz.
Kocaeli Barış Gazetesi yorum alanında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan kullanıcıya aittir, Kocaeli Barış Gazetesi bu sorumluluğu üstlenmez.
Kocaeli Barış Gazetesi'de yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yer alan Kullanım Koşulları'nı ve Gizlilik Sözleşmesi'ni okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Kurallarımıza uygun şekilde saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun yorumlarınız için teşekkür ederiz.