Kılıçdaroğlu'ndan Süper Kupa teklifi

CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Süper kupa finalinin Ankara’da oynanmasını teklif etti

Kılıçdaroğlu'ndan Süper Kupa teklifi

CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Suudi Arabistan’da oynanacak Süper Kupa finalinin ertelenmesine ilişkin; “Ertelenen Süper Kupa Finali’nin Milli Mücadelemizin karargahı, Büyük Önderimizin ebedi istirahatgahı Başkent Ankara’da oynanmasını temenni ediyor, yetkililerin ülkemize yaşattıkları bu ayıbı bir nebze olsun örtmek için gerekli hassasiyeti göstereceklerine inanıyorum” dedi.

CHP 7.Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun X hesabından Süper Kupa finalinin ertelenmesine ilişkin X hesabından bu akşam yaptığı açıklama şöyle:

Aldıkları ortak kararla Suudi Arabistan'da yaşanan rezalete taviz vermeyen, Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk hassasiyetleri konusunda sahaya çıkmayarak yurda dönme kararı alan @Fenerbahce ile @GalatasaraySK camiasını yürekten kutluyorum. Sizlerle gurur duyuyoruz.

Ertelenen Süper Kupa Finali’nin Milli Mücadelemizin karargahı, Büyük Önderimizin ebedi istirahatgahı Başkent Ankara’da oynanmasını temenni ediyor, yetkililerin ülkemize yaşattıkları bu ayıbı bir nebze olsun örtmek için gerekli hassasiyeti göstereceklerine inanıyorum.