31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için AKP’den belediye başkan aday adayı olmak için Gölcük İlçe Başkanlığından istifa eden Ecz. Çetin Seymen, bugün parti binasında saat:15.00’de, Gölcük Belediye Başkanlığı aday adaylığı için resmi başvurusunu gerçekleştirdi. Eczacı Seymen’e olan büyük destek, ne yağmur dinledi ne soğuk. Binlerce insan bugün Gölcük’te Seymen’e yanındayız, bu yolda destekçiniziz dedi.
Başvuru için AKP Gölcük ilçe binasına gelen Eczacı Çetin Seymen, AKP Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz’a çiçek takdiminde bulundu. Başvuru esnasında AKP Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz ve yönetimi, Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken ve yönetimi, Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanı Dr. Ali Ruhan Çelik ve yönetimi, AKP önceki dönem ilçe başkanı İdris Alp, AKP İzmit Önceki dönem ilçe başkanı Ali Güney, Önceki dönem AKP Hatay Milletvekili Mehmet Algan AKP Mahalle ve Köy temsilcileri, AKP Karamürsel eski ilçe başkanı Sait Mete, Gölcük Belediye Meclis Üyeleri, mahalle ve köy muhtarları, AKP’liler, Gölcük halkı, Seymen ailesi ve sevenleri AKP Gölcük İlçe Başkanlığı’nda hazır bulundu.
GÖLCÜK’ÜN ÖZ’Ü BURADA
AKP İlçe başkanı Kemal Yavuz; ‘Teşkilatımız tüm kademeleriyle burada kendilerine çok teşekkür ediyorum diyerek söze başladı. Ve aslında burada ‘Gölcük’ün Öz’ü var’ dedi. Bu bir bayrak yarışı. Çetin Seymen partimize 5 yıl ilçe başkanlığı yaptı. Şimdi biz devam ediyoruz. Önümüzde yerel seçimler var. Ağır bir görev olan ilçe başkanlığını çok uzun yıllar yaptı başkanımız. Şimdide aday adayı olarak yola çıktı. Allah yolunu açık etsin inşallah. Hepimiz için, Gölcük için hayırlısı olsun, başkanıma başarılar diliyorum’ dedi.
‘TEŞKİLATÇILIK, BİZE BİR YOL HARİTASI ÇİZDİ’
Belediye Başkan aday adayı Ecz. Çetin Seymen “Hayırlı bir iş için toplandık. Hepinizi sevgi saygı muhabbet ile selamlıyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Teşkilatçılık zor ama bir o kadarda keyiflidir. Bizlere teşkilatçılık, bir siyasi yol haritası çizdi.
AK Parti 17 seçim kazandı. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Ak Parti bayrağını Gölcük burçlarına dikeceğiz. Birlikte 3 seçim geçirdik. Hepsinde de oylarımızın üzerine daha fazla koyarak yükselttik. Bu sizlerin ve Gölcük’lü hemşehrilerimizin başarısı. Güçlü Türkiye Yolunda sizlerle yolumuza devam edeceğiz.
Bir çok programlar yaptık sizlerle milletimizin gönlüne girmek için. Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda yağmur çamur demeden yürümeye devam ettik. Edeceğizde…
‘GÖLCÜK BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYIYIM’
İsimler gelip geçici. Bu bir dava: Gölcük hak ettiği yatırımı ve hizmeti aldı ve bundan sonrada alacak. Geçmiş dönem belediye başkanlarımızın ve şimdiki belediye başkanımız Ali Yıldırım Sezer nasıl çalıştıysa bizde, Gölcük için hazırladığımız projelerimizle durmadan sizler için çalışağız.
Belediye Başkanlığı aday adaylığı dilekçemi ilçe başkanıma veriyorum. Yağmur doğaya, tabiata nasıl canlılık veriyorsa, bizde kendi adaylığımızda yağmurdan gelen bereketin adaylığıma Rabbimden niyaz etmesini diliyorum’ dedi.
Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.
Yorumlar
(4)M.a. - Ali Yıldırım Sezer halka verdiği sözlerin yüzde 70'ini yerine GETİRMEMİŞTİR. Yalnızca göz boyamıştır. Bunu geçen ay yapılan belediye meclisinde performans programından rahatlıkla görebilirsiniz.
Çetin Seymen ise bu durumu bildiği, yani Sezer'in çalışmadığını, sadece göz boyadığını farkettiği için adaylığını açıklamıştır. Yani o da Sezer'in çalışmalarından memnun değildir...
Siyaseti iyi okumak gerekir.
Hiçbir şey dışarıdan görüldüğü gibi değildir... ;)
Gölcüklü - Daha ne yapması lazım Gölcükun heryeri santiye alanı gibi oldu senelerdir yapilamayan kentsel dönusümun baslamasi başlı başına büyük bir iş diğer projeleri saymakla bitmez birşey yapmadi demek buyuk haksizlik olur
Golcuklu - Ali Yıldırım SEZER gibi çalışkan bir baskan var madem siz neden adaylığınızı acikliyorsunuz.Biz Başkanımızdan çok memnunuz ve golcuklu olarak onunla devam edecegiz
Semih - Ali Yıldırım Sezer dediği gibi çok çalıştı başka aday ihtiyaç yok.
Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Sitemizin Topluluk Kurallarına uymayan yorumlar yayınlanmaz. Yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz.
Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.