Hürriyet’ten yeni başkanlara miras!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Cumhuriyet Bayramının 100’üncü yıl dönümünde ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yüzünü belediye binasına grafiti halinde çizdirmişti. Ulu Önder’in yüzü bundan böyle yeni gelecek başkanlara da miras kalacak

Merve Dişli
Merve Dişli Tüm Haberleri
Haber albümü için resme tıklayın

İzmit Belediyesi, Cumhuriyetin 100’üncü yılında Belsa Plaza A Blok’ta grafiti çalışması gerçekleştirdi. Yapılan çalışmada ülkemizin kurucusu, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’e yer verilerek belediye binasının önemli bir kısmı boyandı. İzmit Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Gülşah Çubuklu yaptığı paylaşımda bu eserin kalıcı olacağını belirterek “Cumhuriyetimizin ve İzmit Belediyemizin 100. yılında ebedi ve tek başkomutanımızın resmi bundan böyle her gün İzmitlileri selamlayacak. İzin yüzyıllar boyu silinmeyecek Ata’m” ifadelerini kullandı. Hürriyet böylelikle kendinden sonra gelecek olan belediye başkanına Atatürklü miras bırakmış oldu.

Ekli Dosyalar

30 Eki 2023 - 14:53 - Gündem

Muhabir  Merve Dişli



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.