Erdoğan’ın paylaşımına tepki yağıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sosyal medya platformu X'teki hesabından yaptığı paylaşım vatandaşların tepkisine neden oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip  Erdoğan, eski adıyla Twitter olarak bilinin X adlı platformda  Türkiye Cumhuriyet’inin 100’üncü yaşına ilişkin bir kutlama mesajı paylaştı. 

Mesajda, cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal  Atatürk’e değinilmemesi vatandaşların tepkisine neden oldu. Paylaşım ile birlikte kullanılan görselde de sol alt köşede bir köylünün elinde küçük bir şekilde Atatürk’ün fotoğrafının yer aldığı görüldü.


X kullanan vatandaşları söz konusu paylaşımın altına Atatürk fotoğrafı kullanarak çok sayıda yorum yazdı

SÖZCÜ

29 Eki 2023 - 17:31 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Cemal - Sadece Türk tarihi için değil , dünya tarihine adını yazdıran "Ne Mutlu Türküm diyene " diyebilen tek Türk lider. . Mustafa Kemal Atatürk senden, silah arkadaşlarından, tüm şehitlerimizden , gazilerimizden Allah razı olsun . Seni anmayan lider, bu ülkenin lideri olamaz.Bu ülkede özgürce ezanlar okunuyorsa, özgürce namazlar kılınıyorsa , ibadetler yapılabiliyorsa , özgürce yaşanabiliyorsa başlangıcı senin ve silah arkadaşlarının kurduğu Türkiye Cumhuriyeti ile başlar Atam . Ruhun şad olsun. Mekanın cennet olsun.Ne mutlu Türküm diyene .

Yanıtla . 6Beğen . 1Beğenme 29 Ekim 18:52