Bu yapı vatandaşın sosyal ihtiyaçlarına cevap verecek

Büyükşehir, Karamürsel’in Kızderbent Mahallesi’ne çok amaçlı salon inşa ediyor

Kırsal mahallelerin gelişimine önem veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sosyal ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Karamürsel ilçesi Kızderbent Mahallesi’ne çok amaçlı salon inşa ediliyor. 

DUVAR İMALATI DEVAM EDİYOR
Karamürsel Kızderbent’te vatandaşlarının sosyal ihtiyaçları düşünülerek Yapı Kontrol Dairesi ekipleri tarafından projelendirilen çok amaçlı salonda çalışmalar aralıksız sürüyor. Salonun duvar imalatları devam ediyor. Duvar imalatının ardından iç dış sıva imalatına geçilecek. Ayrıca ekipler çelik çatı imalatına başlayacak. 

770 METREKARE ALAN

Bünyesinde konferans, kongre, düğün gibi organizasyonların gerçekleştirilmesine imkan verecek çok amaçlı salon, 770 metrekare alan üzerine yapılıyor. Çok amaçlı salonda düğün salonu, sahne, gelin odası, kulis, bay ve bayan tuvaletleri yer alacak.

29 Eki 2023 - 09:26 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.