Giderayak özel kalemi görevden aldı!

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün özel kalem müdürü Zekeriya Çetin’i görevden aldığı yerine ise hemşerisi olan ve Basın Yayın Biriminde Halkla İlişkiler Şefi olarak görev yapan Veysel Köksal’ı getirdiği öğrenildi

Merve Dişli
Merve Dişli Tüm Haberleri
Haber albümü için resme tıklayın

Yerel seçimlere 5 ay kala Körfez Belediyesinde önemli bir değişiklik yapıldı. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 2019’dan bu yana özel kalem müdürlüğünü yürüten Zekeriya Çetin’i görevden aldı. Çetin’in yerine ise Basın Yayın Biriminde Halkla İlişkiler Şefi olarak görev yapan Veysel Köksal’ın getirildiği öğrenildi. Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı’nda da görev yapan Köksal, Başkan Söğüt’ün hemşerisi. Söğüt’ün seçime 5 ay kala neden böyle ani bir değişiklik yaptığı merak edildi.

Ekli Dosyalar

27 Eki 2023 - 13:44 - Gündem

Muhabir  Merve Dişli



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

08

Herşeyi Biliyorummm - En başında hata yapmıştı bu ırkçı şövenist şor gözlü adama bugüne kadar ödenen maaşların hesabını veremez başkan.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Kasım 19:43
07

Karar - İsmail baranda giderayak yeğeni emrah çobanı izmit belediyesine usulsüz spor müdürü.5 yıl boyunca arsa satışlarını birlikte yaptığı hatta belediyenin yerini kendine dörtte bir fiyatına alan nurdan zorlueri usulsüz emlak müdürü yapmıştı.

Seçim bitti emrah çobanın usulsüz müdürlüğünü fatma hanım iptal etti.

Ancak Şener söğüt nurdan zorluerin usulsüz müdürlüğünü devam ettirdi.

Takdir körfez kamuoyunundur.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Ekim 17:28
06

Müge - Memur değilse özel kalem kadrosundan memur olsun diye yapmıştır.

Yanıtla . 4Beğen . 0Beğenme 27 Ekim 23:33
04

Taner Göğdemi̇r - Bu gün.arife yarın bayram toplasın gümüşhaneleri Bayburt karı bakalım biz den nasıl oy isteyip alacak

Yanıtla . 5Beğen . 0Beğenme 27 Ekim 18:32
02

Sıra Kimde? - Önce en yakın çalışma arkadaşı yusuf eryarsoy sonra 500 tl lik hurda tel yüzünden selami tanışla tanış meclis üyeliğinden istifa etmek durumunda kaldı.ardından faruk denli başkan yardımcılığını bıraktı gitti istifa etti veya ettirildi.simdi de sıra zekeriya çetine mi gelmiş?

Yalnız haberinizde eksiklikler var zekeriya çetin ben hala òzel kalem müdürüyüm sadece başkanla bu süreçte arazide çalışmak için Veysel Köksal benim yanımda yardımcı olarak çalışacak çalışıyor diyormuş.buda şu demek oluyor ki iddialara ve konuşulanlara göe zekeriya çetin görevden falan alınmamış.başkanla daha sık arazide halkın arasında olacakmış.

Peki bütün bu siyasiler görevden alınırken geçenlerde chp meclis üyesi erkan uygunun hakkında iddialarda bulunduğu körfezde bile oturmayan planlama müdürü sencer dere hala nasıl oluyoda görevinde kalmaya devam ediyor?

Yanıtla . 1Beğen . 1Beğenme 27 Ekim 16:29
05

Kuzey Mah. - @Sıra Kimde? 02 nolu yoruma cevabı: Erkan Uygun dediğin kişi komedyen olduğu için kimse dikkate almıyor. O yüzden olabilir mi?

Ayrıca her meclis tartışmasından sonra Şener Söğüt ve diğerlerine her türlü telefonlarda takla atan bir çocuk. O yüzden de kimse dikkate almıyor:)))

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 27 Ekim 20:24
01

Kenan - Hemşerisini göreve getirmiş şuna bak hele nedir bu Kocaeli nin Gümüşhaneli lerden çektiği ne saçma sapan hareketler bunlar

Yanıtla . 6Beğen . 0Beğenme 27 Ekim 15:03