En önemli günde bile yok! Kadın kolu başkanı kayıplarda

CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Merve Tüysüz dün CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı’nın mazbata törenine katılmadı. CHP İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Mediha Satıcı dışında diğer ilçelerden de kadın kolları başkanı mazbata töreninde yer almadı. Varlığı yokluğu bir, isteksiz başkanlık yürüten Tüysüz’ün bu otoritesizliği görevi ne zaman bırakacağı konusunda merak uyandırdı

Merve Dişli
Merve Dişli Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

CHP Kocaeli eski İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya’nın milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etmesinin ardından yerine Avukat Merve Tüysüz gelmişti. Daha genç bir isim olması nedeniyle başarılı çalışmalar yürütmesi beklenen Tüysüz, beklentileri boşa çıkarmış genel merkezden gelen açıklamaları basına okuyup geçiştirmekle yetinmişti. CHP Derince İlçe Kongresinde de karşı listede yer alarak il yönetimine bayrak açan Tüysüz, delege olamamıştı.

İSTEKSİZ BAŞKANLIK


CHP Kocaeli İl Kongresinde MYK Üyelerinin geldiğini dahi fark etmeyip kılını kıpırdatmayan Tüysüz dün de CHP Kocaeli İl Başkanı seçilen Bülent Sarı’nın mazbata törenine katılmadı. Sadece CHP İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Mediha Satıcı’nın katıldığı törende diğer ilçelerden de gelen kadın başkan olmadı. Kendisi çakılmadığı yetmiyormuş gibi diğer ilçe kadın kolları başkanlarının da mazbata törenine gelmesi noktasında otoritesini kullanamayan Tüysüz, “Nerede eski kadın kolları” dedirtiyor. Bu isteksiz başkanlığın sonucunda Tüysüz’ün ne zaman görevi bırakacağı merak konusu haline geldi .

Ekli Dosyalar

07 Eki 2023 - 11:37 - Siyaset

Muhabir  Merve Dişli



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Chp'li Fatih Teki̇ndağ - Kadın kollarını en iyi Melda Okur yapar. Kadıköy mahallesi muhtar azası Melda Okur çok değerlidir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Ekim 12:07
01

Hayrettin - Ne zaman vardı ki ? Birini gönderdik şimdi bu kaldı ?

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 07 Ekim 22:35