İttifak devam edecek mi? Bahçeli’den açıklama

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçimlerde AKP ve MHP'nin ortak adayı olup olmadığı, hangi illerde ortak adım atılacağına dair bir anlaşma sağlanıp sağlanmadığı konusunda konuştu. Bahçeli AKP ve MHP'nin Cumhur İttifakı'nda bir ve iç içe olduğunu belirterek, yerel seçimlerde de bu kararlı tutumu devam ettireceklerini söyledi. 

Büyütmek için resme tıklayın

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 28. Dönem 2. Yasama Yılı resepsiyonuna katıldı. Resepsiyonda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın TBMM Genel Kuruluna hitabında, "Bir gece ansızın gelebiliriz" sözlerinin hatırlatılması üzerine, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, terörle mücadeledeki kararlı ve ısrarlı tutumunu bir kez daha ortaya koyduğunu kaydetti.

  Bahçeli, Erdoğan ile görüşmelerinde 29 Ekim'de emeklilere ikramiye verilmesi konusunun gündeme gelip gelmediğinin sorulması üzerine, "Sayın Cumhurbaşkanımız konu üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. İlgili bakanlarla da görüşüyor. İleriki günlerde inşallah hayırlara vesile olan bir cevap bulunur" ifadelerini kullandı.

Yerel seçimlerde AKP ve MHP'nin ortak adayı olup olmadığı, hangi illerde ortak adım atılacağına dair bir anlaşma sağlanıp sağlanmadığı sorusunu da yanıtlayan Bahçeli, "Cumhur İttifakı kapsamında AK Parti ve MHP bir ve iç içedir. İnşallah mahalli idareler seçimlerinde de bu kararlı tutumunu devam ettirecektir" diye konuştu.

  Bahçeli, "Bizim adayımız öne çıksın" dedikleri bir il bulunup bulunmadığı sorusuna, "Hayır, şimdilik yok. Çalışmalar devam ediyor" yanıtını verdi.

Ekli Dosyalar

01 Eki 2023 - 21:22 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Iso - MECBUR DEVAM EDECEK BAŞKA ŞANSI YOK ... BUNDAN SONRA ERDOĞAN VE ARKASINDAKİ GÜÇ OLMAZSA % 2 OY ZOR

Yanıtla . 2Beğen . 0Beğenme 02 Ekim 10:37
01

Emekli - Allah seni bildiği gibi yapsın, emekliler hakkında söylediğin zam laflarını yedirdiler sana gıkın çıkmadı

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 02 Ekim 00:56