Valilikten uyarı! Kuvvetli geliyor

Kocaeli Valiliği yarın (Cumartesi) için kuvvetli yağış beklentisi uyarısında bulundu.

Büyütmek için resme tıklayın

Kocaeli Valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre; 

Yağışların yarın (Cumartesi) sabah saatlerinden itibaren İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova ile Tekirdağ'ın doğusu, Bursa ve Balıkesir'in kuzeyinde, Çanakkale'nin doğusunda yerel olarak kuvvetli ve çok kuvvetli (21-75) olması beklenmektedir.

Ani Sel - Su Baskını - Heyelan - Yıldırım - Ulaşımda Aksamalar ve Yağış anında rüzgar gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir. 

Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.

Ekli Dosyalar

29 Eyl 2023 - 22:18 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.