Kılıçdaroğlu seçimden sonra ilk kez canlı yayına çıkıyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kaybedilen 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrası ilk kez canlı yayına çıkacak. Kılıçdaroğlu’nun değişim taleplerine, istifa çağrılarına, 28 Mayıs’ta seçimin neden kaybedildiğine vereceği cevaplar merak ediliyor. Programda, Kılıçdaroğlu’na istifa çağrıları yapan gazeteci İsmail Saymaz da yer alacak

Kılıçdaroğlu seçimden sonra ilk kez canlı yayına çıkıyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim sürecinde BaBaLa TV’ye çıkma cesaretini göstermiş, sonrasında da Erdoğan’a birlikte açık oturuma katılma daveti yapmış ancak bu davet kabul görmemişti. Seçim süreci tüm çabalara rağmen Kılıçdaroğlu’nun aleyhine sonuçlandı ve değişim çağrısı Ekrem İmamoğlu önderliğinde başlatıldı. Kılıçdaroğlu’nun A Takımı’nı değiştirip yoluna devam etme kararı sonrası “İstifa” çağrıları sıklaşırken kimi isimler ise Kılıçdaroğlu’nu seçim sonrası gazetecilerden kaçmakla suçladı. Seçim sürecinde BaBaLa TV’ye çıkma cesaretini gösteren, Erdoğan’ı açık oturuma katılmadığı için eleştiren Kılıçdaroğlu’nun seçimden sonra canlı yayına çıkma cesaretini gösteremediği dillendirilmeye başlandı. Ancak Kılıçdaroğlu, bu eleştirileri bugün çürütüyor. Kılıçdaroğlu, kendisinin istifa etmesini isteyen muhalif gazetecilerden biri olan İsmail Saymaz’ın da yer aldığı canlı yayında soruları yanıtlayacak.

Sözcü TV ekranlarında Sözcü Genel Müdürü Alişer Delek moderatörlüğünde Sözcü yazarları İsmail Saymaz ile Uğur Dündar ve Sözcü Televizyonu moderatörü İpek Özbey’in yer alacağı Liderler Özel programı bugün saat 20.45’te başlayacak. Kılıçdaroğlu’nun 28 Mayıs’ta neden kaybettiği sorusunu nasıl cevaplayacağı, partisinden yükselen istifa çağrılarına ne yanıt vereceği, İmamoğlu’nun değişim mesajlarını nasıl değerlendireceği merak ediliyor.