CHP’den Kocaelispor seferberliği
CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Gülşah Çubuklu dün gerçekleşen Kocaelispor kongresinin ardından özeleştirilerde bulunarak herkesi arkadaşı, eşi ve dostuyla kulübe üye yapmaya çağırdı
.jpg)
Kocaelispor Kongresi dün gerçekleşti. Mevcut başkan Engin Koyun’un kendi adamlarını kulübe üye yaptığı iddialarının gölgesinde gerçekleşen kongrede Yaşar Can kaybeden taraf oldu. Kongrede Yaşar Can’ı desteklediği bilinen CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Gülşah Çubuklu kongrenin ardından özeleştirilerde bulundu.
“KOCAELİSPOR KOCAELİSPORLULARINDIR”
Yaptığı açıklamada kongre üyesi olmayı hep ertelediklerini söyleyen Çubuklu şu ifadeleri kullandı: “Dün gerçekleşen kongrenin Kocaelispor’umuza ve kentimize hayırlı olmasını diliyorum. Evet, en büyük eleştiri kendimize. Çünkü biz gönülden bağlı olduğumuz takımımız üzerinden hiçbir zaman ne bir menfaat sağlamaya çalıştık ne de onun ismi üzerinden küçük hesapların peşine düşmedik. Bu sebeple de kulübümüze kongre üyesi olmak için ya üşendik ya da erteledik. Çünkü en büyük destek için hep tribündeydik. Kocaelispor Kocaelisporlularındır. Ben bu hafta gidip üyelik işlemlerimi gerçekleştireceğim. Haydi herkes tribünde birlikte şarkılar söylediği, bu takımın mutluluğunu da üzüntüsünü de birlikte yaşadığı arkadaşını, eşini, dostu kulübe üye yapsın. Biz hep buradayız ve burada olacağız. #KocaelisporBizim”