Eski İYİ Partilinin Kılıçdaroğlu paylaşımı kafa karıştırdı
MHP’den İYİ Parti’ye geçtikten sonra 2020 yılında da İYİ Parti’den istifa eden Zekai Kahyaoğlu geçtiğimiz yıl Zafer Partisi’nin programında görülmüştü. Zafer Partisine katılmadığını açıklayan Kahyaoğlu dün CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile fotoğrafını paylaşarak kafaları karıştırdı. Bazı yorumlarda Kahyaoğlu’na tepki geldiği görüldü
.jpg)
İYİ Parti’nin kuruluşu sırasında MHP ile yolları ayırarak İYİ Parti’ye geçen hatta kızı hala İYİ Parti İzmit İlçe Yöneticisi olan Zekai Kahyaoğlu, 2020 yılında İYİ Parti’den ayrılmıştı. O dönem artık partisiz olduğunu duyuran Kahyaoğlu geçtiğimiz yıl Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın programında görülmüş ancak Zafer Partisi’ne katılmadığını açıklamıştı. Kahyaoğlu dün akşam kafaları karıştıran bir paylaşımda bulundu.
“HANGİ ÇİZGİDESİN İNAN BİLEMİYORUM ARTIK”
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile fotoğrafını paylaşan Kahyaoğlu “İnsanların en zor anlarında yanlarında olsan da, Hatta hep fedakarlık eden sen olsan da, Yine de kimseye yaranamazsın... Herkesin işine yaradığın kadar iyisindir bu hayatta” ifadelerini kullandı. Kahyaoğlu’nun bu paylaşımına “Hocam bir silkelen artık kendine gel hangi çizgidesin inan bilemiyorum artık” yorumu dikkat çekti. Kahyaoğlu’nun bu yoruma ise “Benim çizgim çok net,anlamaya gayret et yeter” dediği görüldü.

