Kocaeli’den Hatay’a yardım götürmüştü Kazada hayatını kaybetti
Dilovası Belediyesi’nde çalışan ve arkadaşı Cüneyt Karakuş ile birlikte deprem bölgesi Hatay’a yardım götüren Celal Yalçın dönüş yolunda meydana gelen kazada yaşamını yitirdi

Kahramanmaraş’ta yaşanan ve başta Antakya olmak üzere 10 ili etkileyen 7.4 büyüklüğündeki depremin ardından Kocaelililer seferber olarak afet bölgesine yardım göndermeye başladı. Dilovası Belediyesi çalışanı olan Celal Yalçın da arkadaşı Cüneyt Karakuş ile birlikte Hatay Reyhanlı’ya giderek battaniye yardımında bulundu. Ancak dönüş yolunda trafik kazası geçiren Yalçın hayatını kaybetti. Yalçın’ın arkadaşı Cüneyt Karakuş’un ise yaralı olduğu öğrenildi.

TESLİM DÖNÜŞÜNDE KAZA
Acı haberi duyuran AKP Gebze Pelitli Mahallesi Başkanı Savaş Kılıç şu ifadeleri kullandı: “Güzel İnsan Celal Yalcin abimiz Deprem Bölgesi Hatay,a Götürdüğü Yardım Malzemeleri Teslimi Dönüşünde Trafik Kazasında Vefat Etmiştir Yanında Bulunan Cüneyt Karakuş abimiz Yaralıdır ..Başımız Sağ olsun”
Kocaeli Barış Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.