Acur’dan Yaşar’a önemli görev
İYİ Parti Kocaeli eski İl Başkanı Şanbaz Yıldız döneminde il başkan yardımcısı olarak başarılı çalışmalara imza atan Bahadır Yaşar, yeni başkan Nusret Acur’un yönetiminde il muhasibi oldu
.jpg)
İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, divan görevlendirmelerini yaptı. Bu kapsamda İYİ Parti Kocaeli eski İl Başkanı Şanbaz Yıldız döneminde il başkan yardımcısı olan Bahadır Yaşar, yeni başkan Nusret Acur’un yönetiminde il muhasibi oldu.
ŞEREF VE NAMUS SÖZÜ
Yeni görevini sosyal medyada duyuran Yaşar şunları söyledi: “15 Ocak 2023 Pazar günü gerçekleştirilen İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı 3. Olağan İl Kongresinde İl Başkanlığına seçilen kıymetli Başkanım Sn. Nusret Acur’un takdiriyle İYİ Parti Kocaeli İl Muhasibi olarak atanmış bulunmaktayım. Beni bu göreve layık gören Kıymetli Başkanım, Değerli Abim Nusret Acur ’a şükranlarımı sunuyorum. Bu görevin getirdiği gereklilikleri en iyi şekilde yapacağıma ve bu bağlamda partimizin çıkar ve menfaatlerini koruyacağıma Şeref ve Namus sözü veriyorum. İYİ Parti Kocaeli teşkilatları olarak partimizi Kocaeli’de 1. Parti yapmak için var gücümüzle çalışacağımızı belirtmek istiyor ve saygılarımı sunuyorum.”