Eski başkandan Emre Kahraman göndermesi
AKP Kocaeli eski İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir, bir ekibin AKP Kocaeli eski İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman’ı il başkanı yapmak isteyen bir ekibin olması nedeniyle sosyal medya hesabı üzerinden gönderme yaptı

Geçtiğimiz yıl görevden el çektirilen AKP Kocaeli eski İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir, sosyal medya üzerinden AKP Kocaeli eski İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve ekibine gönderme yapmaya devam ediyor.
“SORANLARA TEŞKİLATÇI OLDUĞUMU SÖYLERSİNİZ”
AKP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etmesinin ardından bir ekibin Kahraman’ın il başkanı olabilmesi için çalıştığı öğrenildi. Özdemir de isim vermeden şu paylaşımda bulundu: “Ben şimdi şuraya bir aday olayım,olmazsa milletvekilliği süreci var.
Yahu en kötü az daha bekler muhtar oluruz.
Soranlara da teşkilatçı olduğumu söylersiniz.“