Gençlik buluşmasında soğuk rüzgârlar!
AKP Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Ruhan Çelik’in AKP Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyüp Kadir İnan’ın katılımıyla düzenlediği “İlk oyum Erdoğan’a, İlk oyum AK Parti’ye” programında AKP Kocaeli İl Başkanı ve gençler arasında soğuk rüzgarlar esti. İstediği başkanın atanmaması nedeniyle İnan ile mesafeli olan Ellibeş’in soğuk tavırları herkesin dikkatini çekti
.jpg)
AKP Gençlik Kolları Genel Merkezi’nin isteğiyle AKP Kocaeli eski İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir’in görevden el çektirilmesinin ardından AKP Kocaeli İl Başkanı ve AKP’li milletvekillerinin AKP Derince İlçe Gençlik Kolları eski Başkanı Semih Tayyip Gülcan atanmasını istediği biliniyordu. Hatta Ellibeş’in kendisinden fikir alan genel merkez yöneticilerine Semih Tayyip Gülcan olmazsa eski il gençlik kolları başkan vekili Ozan Denli’yle de yola devam edebileceklerini söylediği o dönem konuşulanlar arasındaydı. Ancak teşkilatın isteğine rağmen “Ben oradaki bütün çocukların ağabeyiyim. Bütün gençlik kollarının ağabeyiyim. Ben herhangi bir isimle ilgili bastırmam, ben bir isim söylersem o il başkanı olur yani” diyen AKP Gençlik Kolları eski Genel Başkanı İsmail Karaosmanoğlu’nun desteklediği Çağatay Çağlayan atanmıştı.
SOĞUK RÜZGARLAR
Bu atama nedeniyle gençlerden tepki gören Ellibeş de, AKP Gölcük İlçe Gençlik Kolları’nın AKP Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyüp Kadir İnan’ın katılımıyla düzenlenen “İlk oyum Erdoğan’a, İlk oyum AK Parti’ye” programında hem İnan’a hem mevcut il gençlik kolları yönetimiyle mesafeli olduğu öğrenildi. İstediği ismin atanmaması nedeniyle memnuniyetsiz olan Ellibeş’in, soğuk rüzgarlar estirdiği programda mutsuzluğu da yüzüne yansıdı.