Hürriyet’ten il yönetimine şok sözler!

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı’yı ziyaret eden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in “Sizden destek istemiyoruz, köstek olmayın yeter” sözleri toplantıda bulunan il yöneticilerini şok etti. Her ne kadar Sarı, Hürriyet’e üsluplu bir şekilde cevap verse de haddini bildirmemesi il yöneticileri tarafından tepkiye neden oldu

Hürriyet’ten il yönetimine şok sözler!

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı’nın istifasının ardından İl Sekreteri Bülent Sarı’nın yerine geçmesi konuşulmaya başladığı andan itibaren belediye başkanlığı koltuğundan Ankara’ya yoğun telefon trafiğine başlayan Fatma Kaplan Hürriyet’in, İl Başkan Yardımcısı Mehmet Demirtaş’ı il başkanı yapmak için tek tek bütün yöneticileri aradığı biliniyor. Seçim öncesi Ankara’dan konuştuğu kişilere “Mesele Mehmet Demirtaş değil, yerel seçim de yaklaşıyor ben bunlarla mı seçime gideceğim?” dediği öğrenilmişti.

“KÖSTEK OLAMYIN YETER”
Ancak yıldızının bir türlü barışmadığı Sarı’nın il başkanı seçilmesinin ardından bir telefon bile etmeyen Hürriyet dün meclis üyelerinin ziyaret edeceği haberini alınca apar topar belediye başkan yardımcıları ve koordinatörleriyle Sarı’yı ziyaret etti. O ziyarette Hürriyet’in il başkanı Sarı’ya iyi dileklerini iletirken “Bize destek olmayın, köstek olmasanız yeter” dediği öğrenildi. Bu sözler karşısında Hürriyet’e üsluplu bir şekilde cevabını verse de il yöneticilerinin hop oturup hop kalkarak “Neden haddini bildirmedin?” diyerek Sarı’ya tepki gösterdiği de edinilen bilgiler arasında. Hürriyet’in üst üste deklare ettiği bu skandal sözlerin ardından CHP İl Örgütü ve İzmit Belediyesi arasında uyumlu bir çalışmanın nasıl gerçekleşeceği merak edildi.

Hürriyet’ten il yönetimine şok sözler!
Hürriyet’ten il yönetimine şok sözler!
Hürriyet’ten il yönetimine şok sözler!