Şok iddia! Kılıçdaroğlu’na kumpas mı kuruldu?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na siyasi yasak getirildiği gün Almanya'ya gitmesi büyük tepkilere neden olmuştu. Gazeteci Serdar Akinan, CHP Milletvekilleri Tuncay Özkan, Enis Berberoğlu ve Bülent Kuşoğlu’nun Kılıçdaroğlu'na"Karar çıkmayacak, dönmeyin" diyerek yanıltıldığını açıkladı

Şok iddia! Kılıçdaroğlu’na kumpas mı kuruldu?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na siyasi yasak getirildiği gün Almanya'ya gitmesi büyük tepkilere neden olmuştu. Gazeteci Serdar Akinan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Genel Merkez'de bulunan Tuncay Özkan, Bülent Kuşoğlu, Enis Berberoğlu arasında o gün gerçekleşen görüşmeyi açıkladı. Genel Merkez'deki ekip Kemal Kılıçdaroğlu'na "Bugün karar çıkmayacak, dönmeyin" dedi. 

PARA YOK

Ancak karar açıklandıktan sonra Kemal Kılıçdaroğlu dönmeye karar verdi. 
Kemal Kılıçdaroğlu'nun dönüş için uçak kirarlanması istediğine Ankara'dakiler "Şu an para yok" yanıtını verdi. O esnada Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanında bulunan bir iş adamı "Parayı ben veririm” dedi. Daha sonra Genel Merkez parayı bularak uçağı kiraladı. Gündemi sarsan olayda Kuşoğlu ve Özkan bu haberleri yalanladı.