Kılçdaroğlu konuştu CHP Kocaeli o afişi yine astı!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun partisinin grup toplantısında “Sınır namustur” sözlerini yinelemesinin ardından CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı geçtiğimiz yıl il binasına astığı “Sınır namustur” afişini tekrar asarak ilçe başkanlarıyla birlikte poz verdi
.jpg)
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada İstanbul’daki terör saldırısı hakkında konuştu. Kılıçdaroğlu, geçen yıl ağustostan itibaren hem genel merkeze hem de il ve ilçe başkanlıklarına "Sınır namustur" yazılı pankartlar astıkları için her türlü hakaret ve küfre maruz kaldıklarını, kendilerine "Niye bunu yapıyorsunuz" diye tepki gösterildiğini anlattı. Kılıçdaroğlu’nun "Bunlar sınırın da ne olduğunu bilmiyor. Bunların sınırını, esnek sınırını belirleyen tek şey beslemelerin verdikleri paralardır. Sınır namustur, bir devletin namusudur. Askerlik yapanların tamamı bilirler ki sınıra gittiklerinde bu levhayı görürler orada" sözlerini kullanmasının ardından CHP Kocaeli İl Örgütü geçtiğimiz yıl astığı “Sınır namustur” afişini yine CHP Kocaeli İl Binası’na astı.
AFİŞİN ÖNÜNDE POZ VERİP PAYLAŞTILAR
Kılılçdaroğlu’nun “Sınır Namustur” sözlerini yinelemesinin ardından afişi il binasına asan CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, CHP Başiskele İlçe Başkanı Anıl Acurman, CHP Kartepe İlçe Başkanı Nilay Merttürk, CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, CHP Karamürsel İlçe Başkanı Anıl Aksu ,CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve CHP Kocaeli İl Sekreteri Bülent Sarı, İl Başkan Yardımcısı İsmet İşeri ve İl Yöneticisi Hikmet Koçoğlu ile birlikte afişin önünde poz vererek sosyal medyada paylaştılar.