Gölcük kaynıyor ama… Sezer’den teşkilatına teşekkür!
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, teşkilatınının kendisini koltuğundan etmek istediği dedikodularına AKP Gölcük İlçe Danışma Toplantısı’nda teşkilatına teşekkür ederek cevap verdi

AKP Gölcük İlçe Danışma Toplantısı bugün Kongre Sarayı’nda gerçekleşti. Toplantıda sözü alan, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer şunları söyledi: “İlçemizde dokunulmadık çalışılmadık köylerimiz kalmadı. Yapılanı tek tek saymayacağım ama el birliği ile istişare ederek bir şeyler yaptık. Yaptıklarımızı ve planladıklarımızı gerçekleştirmek için yanımızda olan milletvekillerimiz ve kıymetli Mehmet Başkanıma teşekkür etmek istiyorum. En önemli teşekkür de ilçe başkanıma. Gün içinde bazen telefonlarımız aranıyor mesaj geliyor her zaman istişare halinde olduğumuz için kendisine teşekkür ediyorum. Önümüzde 2023 seçimleri var, devlet, millet, bayrak bizim âşık olduğumuz hususlar. 2023’den sonra başlayacak sürecin getireceği Türkiye yüzyılını tüm dünya görecek.”
Değerli Kocaeli Barış Gazetesi okurları,
Kocaeli Barış Gazetesi ekibi olarak Türkiye'de ve dünyada yaşanan, haber değeri taşıyan gelişmeleri sizlere en hızlı, tarafsız ve kapsamlı şekilde sunmak için çalışıyoruz. Bu süreçte sunduğumuz haberlerle ilgili eleştiri, görüş ve yorumlarınız bizim için çok değerli. Ancak, karşılıklı saygı ve hukuka uygunluk çerçevesinde, daha sağlıklı bir tartışma ortamı oluşturmak adına yorum platformumuzda uyguladığımız bazı kurallarımız bulunmaktadır.
Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (diğer okurlara yönelik olanlar da dahil) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık içermesi durumunda, yorum editörlerimiz bu yorumları onaylamayacak ve silecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar arasında aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemleri de yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur, bu nedenle bu tür yorumlar da Kocaeli Barış Gazetesi sayfalarında yer almayacaktır.
Ayrıca, Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu kanıtlanamayan iddia, itham ve karalama içeren, halkı kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.
Markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmaz ve silinir. Aynı şekilde, bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmaz ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Diğer web sitelerinden alınan bağlantılar Kocaeli Barış Gazetesi yorum alanında paylaşılamaz.
Kocaeli Barış Gazetesi yorum alanında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan kullanıcıya aittir, Kocaeli Barış Gazetesi bu sorumluluğu üstlenmez.
Kocaeli Barış Gazetesi'de yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yer alan Kullanım Koşulları'nı ve Gizlilik Sözleşmesi'ni okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Kurallarımıza uygun şekilde saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun yorumlarınız için teşekkür ederiz.