Ulusoy, dernek üyeleri için imzaladı

İzmit Tarih Koridoru Derneği ve aynı zamanda Marmara Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooperatifleri Birliği Başkanı Nuket Özcan ve yönetimi, Kocaeli Dernekler Platformu’nu Tryp By Wyndham Otel’de ağırladı. Programa Kocaeli Barış Gazetesi’nin Yazı İşleri Müdürü ve Yazar Uğur Ulusoy da katılım sağlayanlar arasındaydı. Ulusoy, “45 Yıl Sonra” kitabını dernek üyeleri için imzaladı

Ulusoy, dernek üyeleri için imzaladı

İzmit Tarih Koridoru Derneği ve aynı zamanda Marmara Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooperatifleri Birliği Başkanı Nuket Özcan ve yönetimi, Kocaeli Dernekler Platformu’nu Başiskele Lastik-İş Sosyal Tesisleri Tryp By Wyndham Otel’de ağırladı. Gerçekleşen toplantıda Kocaeli Dernekler Platformu Başkanı Sevcan Tamer ve yönetiminin yanı sıra 27 dernekten 65 başkan ve temsilci yer aldı. Yaklaşık 3 saat süren toplantıda her dernek kendi faaliyetleri hakkında bilgi aktardı.

Ulusoy, dernek üyeleri için imzaladı

“KADININ NE KADAR GÜÇLÜ OLDUĞUNA ŞAHİT OLDUK”

İzmit Tarih Koridoru ve aynı zamanda Marmara Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooperatifleri Birliği Başkanı Nuket Özcan, Sevcan Tamer başkanlığındaki Kocaeli Dernekler Platformu’na kuruluşundan itibaren destek verdiklerini, bu oluşumun bir parçası olarak kendilerini gördüklerini belirterek şunları söyledi: “Bugün bu salonda gönüllü derneklerimizi oluşturan kadınlarımızı görünce yalnızca üretimde değil, hayatın her alanında kadının ne kadar güçlü olduğuna, merhamet ve iyiliği temsil ettiğine şahit olduk. Bu güzel oluşuma en başından beri inanmış ve desteklemiş biri olarak sizlerle bir araya gelmekten çok mutlu olduk” dedi.

UĞUR ULUSOY KİTABINI İMZALADI

Kısa süre önce ilk kitabını çıkaran Kocaeli Barış Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve Yazar Uğur Ulusoy da toplantıya katılım sağladı. Ulusoy, program sonunda dernek üyeleri için ilk kitabı “45 Yıl Sonra”yı imzaladı. Özcan, Sevcan Tamer ve Uğur Ulusoy’a çiçek takdimiyle katılımları için teşekkür etti.