Çağlayan’ın gözünün içine baka baka “asaleti alacağım” dedi!

AKP Derince İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan’ın memur olup görevi bırakması nedeniyle iki aydır başkan vekilliğini yürüten Sefa Bostan, AKP Derince İlçe Danışma Toplantısı’nda yaptığı konuşmada AKP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan’ın gözünün içine baka baka asaleti istedi

Çağlayan’ın gözünün içine baka baka “asaleti alacağım” dedi!

AKP Derince İlçe Danışma Toplantısı bugün Yenikent Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Toplantıda sözü alan AKP Derince İlçe Gençlik Kolları Başkan Vekili Sefa Bostan şunları söyledi: “Bizler bu davanın hizmetkarı, Recep Tayyip Erdoğan’ın en küçük yol arkadaşları olarak kendimize düstur edindiğimiz “Allah rızasını kazanmak için” millete ve gençliğe hizmet etmeye devam ediyoruz.
Bu bağlamda önceliğimiz her zaman yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi gençler olmak üzere ilçemizde yaşayan dil, din, mezhep ve parti ayrımı yapmaksızın tüm genç kardeşlerimizin yardımına koşuyoruz.


“DAVA ADAMI YETİŞTİRMEYE GAYRET EDİYORUZ”

Ayrıca teşkilatımızda görev alan mahalle yönetimlerimizden ilçe yönetimine kadar tüm genç kardeşlerimizi bizlerin de öğrencisi olduğu siyaset okulunda bu davayı öğrenmeye, geleceğe sağlam adımlarla basan tevazu ve samimiyet sahibi dava adamları yetiştirmeye gayret gösteriyoruz. Hocası Necmettin Erbakan olan bu okuldan Recep Tayyip Erdoğanlar yetiştirecek ve tüm dünyanın zalimlerinin gözlerinin içene bakarak ‘Dünya 5’ten Büyüktür’ diyeceğiz.


“GÜLCAN’A TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Ayrıca bizlere bu okulda hiçbir zaman pes etmemeyi, doğruluk ve dürüstlükten ne pahasına olursa olsun vazgeçmemeyi, diklenmeden dik durmayı ve hiçbir gücün karşısında eğilmemeyi öğreten genel başkanımız ve cumhur başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öğrencilerinden önceki dönem gençlik kolları başkanımız, kıymetli kardeşim, yol arkadaşım Semih Tayyip Gülcan’a bize öğrettiği her şey için tüm genç kardeşlerim adına teşekkür ediyor ve diyorum ki “bu şarkı hiç bitmeyecek.


“ALLAHIN İZNİYLE ASALETEN…”

Sizlerin de malumu vekaleten yürüttüğüm bu görevi Allah’ın izniyle asaleten atandıktan sonra çok daha fazla çalışarak devralacağımız bu bayrağı bir nebze olsun yere düşürmeyeceğiz. Bu süre zarfında bir an olsun desteğini esirgemeyen, bizlerin ve derincemizin gençlerinin her zaman yanında olan İlçe Başkanımız Koray Merdan Ağabeyime ve Belediye Başkanımız Zeki Aygün Başkanımıza şükranlarımı iletiyorum.”