Büyükşehir otel almış!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, otel aldığı iddiaları hakkında konuşarak Darıca’da kullanılmayan bir binayı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak aldıklarını ve halka kazandırdıklarını söyledi

Büyükşehir otel almış!

AKP Çayırova İlçe Danışma Toplantısı bugün Çayırova Belediyesi Hizmet Binası’nda gerçekleşiyor. Toplantıda konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın şunları söyledi: “Servet başkan dedi ki ‘hastanenin ihalesi yapılmış 150 milyonmuş 50 milyonunu başkan alacakmış.’ Dervişin zikri neyse fikri de öyledir.

EVET O OTEL BÜYÜKŞEHİRİN

Geçtiğimiz günlerde benzerini bize söylediler. Kayınvalide kayınpeder bizdeler bir süredir. Kayınbirader ziyarete geldi ‘hayırlı olsun otel almışsın’ demiş. Gebze’de bir düğünde demişler. ‘ Darıca’daymış’ deyince jeton düştü. Darıca’da basın yayın mensuplarının kaldığı, sonra bakımı yapılmadığı için kullanılmayan bir bina vardı cumhurbaşkanımızdan rica ettik STK’lara kullandırmak üzere yaptık muhteşem bir tesis oldu. Evet o oteli aldım o otel Büyükşehir Belediyesi’nin oteli. Her zaman kullanabilirsiniz halkımızın hizmetinde çünkü.”