Büyükşehir’de promosyon ihalesi sonuçlandı sendika salonu terk etti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İSU ve belediye iştiraki şirketlerde çalışan binlerce işçi ve memurun merakla beklediği promosyon ihalesi bugün gerçekleştirildi. Kamu ve özel bankaların katılım gösterdiği ihaleye verilen teklif beklenenden düşük olunca sendika duruma tepki göstererek salonu terk etti

Büyükşehir’de promosyon ihalesi sonuçlandı sendika salonu terk etti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde, İSU’da ve belediyenin yan iştiraki şirketlerde çalışan binlerce işçi ve memuru ilgilendiren promosyon ihalesi bugün 10.30’da Büyükşehir Belediyesi eski meclis salonunda gerçekleştirildi. 3 yıllığına yapılan ihaleye katılacak olan bankaların belediye işçi ve memurlarının maaşlarının ortalamalarının yüksek olması, belediye çalışanlarına kredi ve kredi kartı gibi hizmetler de sunabilecek olmaları nedeniyle ihalede en yüksek teklifleri vermeleri, kesenin ağzını bir hayli açmaları bekleniyordu. Ancak öyle olmadı.

Ziraat Bankası, Halk Bankası, İş Bankası, Vakıflar Bankası, Türkiye Ekonomi Bankası ve Yapıkredi olmak üzere 6 bankanın katılım sağladığı 5 bankanın ise teklif verdiği promosyon ihalesinde bankalar tekliflerini önce kapalı zarflarla sundu.

Zarflarla verilen ilk teklifler şu şekilde sunuldu. Yapı Kredi Bankası: kişi başı 17 bin TL, Türkiye Ekonomi Bankası: kişi başı 15 bin TL, Vakıflar Bankası: kişi başı 15 bin TL, Türkiye İş Bankası: kişi başı 15 bin TL, Türkiye Halk Bankası: kişi başı 10 bin TL, Ziraat Bankası: Teklif vermedi.