Bakın AKP’li vekil erken seçim için mecliste ne dedi!

TBMM’de konuşan AKP Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, seçime 8 ay kaldığını belirterek erken seçim çağrılarının gereksiz olduğunun ortaya çıktığını söyledi

Bakın AKP’li vekil erken seçim için mecliste ne dedi!

Dün olaylı geçen TBMM Meclis Toplantısı’nın ardından bugün AKP Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, mecliste konuşma yaptı. Çakır’ın konuşmasında şu ifadeler yer aldı: “Sayın Başkan; Yirmiyedinci dönem son yasama dönemi çalışmalarının hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bugün itibari ile seçimlere yaklaşık sekiz ay kalmış bulunmaktadır.


İZİ SİLİNMEDİ

Nerdeyse iki yıl süren erken seçim çağrılarının ne derece gereksiz olduğu ortaya çıkmış oldu. Çıkarılacak kanun, bütçe ve uluslararası sözleşmelerle yoğun bir dönem yaşanacak olup, umarım çalışma düzeni ülkenin yarınlarına ve refahına katkı sağlayacak bir şekilde ve kararlılıkta olur. Dün mecliste yaşanan protesto, meclisi çalıştırmama yaklaşımı daha önce benzeri yaşanmış olayların, dışarı ! dışarı ! temposunun yıllar geçse de izinin silinmediğini hatırlatmayı gerektirir.

Bakın AKP’li vekil erken seçim için mecliste ne dedi!

“BAKIŞ AÇILARININ RENKLİ OLMASI…”

Yeter ki farklılıklarımızı, kavga etmeden hizmete dönüştürebilelim, bakış açılarının renkli olması dünyayı renklendirebilecek bir güzellik olduğunu bilelim. Yeterki insani duyguların yüceltilmesi asli gayemiz, insanı yaşat ki devlet yaşasın düsturumuz, vatan, millet, bayrak, devlet ortak paydamız olsun diyor, genel kurulu ve milletimizi saygı ile selamlıyorum.”